Laulaja Milana Misic meni kihloihin! Lomamatka huipentui Juha-rakkaan kosintaan ikonisen rakennuksen edustalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulaja Milana Misic meni kihloihin! Lomamatka huipentui Juha-rakkaan kosintaan ikonisen rakennuksen edustalla

Milana Misic kertoo IS:lle, että yllättyi miesystävänsä kosinnasta, vaikka asiasta oli puhuttu aiemmin yleisellä tasolla.

21.1.2020 21:15

Laulaja Milana Misic paljasti tiistaina Facebookissa kihlautuneensa miesystävänsä Juhan kanssa. Misic vahvistaa IS:lle, että pari kihlautui maanantaina lomamatkalla Dubaissa, kun Juha kosi häntä yllättäen. Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Misicin mukaan pari oli puhunut kihloista yleisellä tasolla, mutta asiaa ei oltu suunniteltu sen enempää.

– Oltiin juteltu asiasta sillä tasolla, että jos joku kosisi, niin suostuisinko. Mutta en todellakaan odottanut sitä nyt ja täällä. Se oli itsellekin iso yllätys, onnellinen Misic viestittää romanttiselta lomaltaan.

Misic kertoo, että maanantai-iltana Juha yllätti hänet kuuluisan Burj Khalifan edustalla. Burj Khlaifa on 828-metrinen, maailman korkein rakennus.

– Kosinta tapahtui Burj Khalifan edessä, kun odotimme sen juurella olevaa valoshow’ta.

Tiistaina pari ikuisti kihlasormuksensa rannalla napattuun romanttiseen kuvaan, jonka taustalla komeilee simpukankuorista tehty sydän.

Milana ja Juha-puoliso edustivat kihlasormuksensa romanttiseen kuvaan Dubain hiekkarannalla.­

Misicin mukaan kihlat ovat luonnollinen jatkumo parille, joka on asunut avoliitossa reilun kahdeksan kuukauden ajan.

– Ollaan tosi onnellisia tilanteesta, hän iloitsee.

Tammikuinen lomamatka on reilut pari vuotta seurustelleelle pariskunnalle jo perinne. He ovat aiemmin lomailleet kahdesti Meksikossa ja nyt oli vuorossa reissu Dubaihin.

Ensimmäinen aamu kihloissa! Misic poseerasi tiistaina onnellisena ensimmäistä kertaa kihlasormus sormessaan.­

49-vuotias Milana Misic tunnetaan laulajana ja laulajalegenda Laila Kinnusen tyttärenä. Misic on ollut naimisissa kerran aiemmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?