Sydämen asialla -tähti Derek Fowlds, 82, on kuollut - Viihde - Ilta-Sanomat

Sydämen asialla -tähti Derek Fowlds, 82, on kuollut

Kuvituskuva
Julkaistu: 17.1. 13:17

Brittinäyttelijä Derek Fowlds nukkui pois 82-vuotiaana.

Sydämen asialla -sarjasta tuttu brittinäyttelijä Derek Fowlds on kuollut, kertoo BBC. Fowlds oli kuollessaan 82-vuotias.

BBC:n mukaan rakastettu näyttelijä nukkui pois varhain perjantaiaamuna. Hän oli kuollessaan sairaalassa Bathissa, jonne hän oli joutunut sairastuttuaan keuhkokuumeeseen.

– Hän oli mitä rakastettavin mies kaikille, jotka hänet tapasivat. Hänellä ei koskaan ollut pahaa sanaa sanottavanaan kenestäkään ja hän oli todella kunnioitettu ja ihailtu monien toimesta, näyttelijän assistentti Helen Bennett kommentoi kuolemaa BBC:lle.

– Et tule koskaan tapaamaan yhtä mukavaa ihmistä. Hän oli ihana mies ja tulen kaipaamaan häntä kovasti.

Fowlds tähditti Sydämen asialla -sarjaa vuosina 1992-2010.

Fowlds tähditti Sydämen asialla -sarjaa vuosina 1992-2010.

Derek Fowlds aloitti näyttelemisen jo varhain 60-luvulla, mutta koko kansan tietoisuuteen hän nousi vuonna 1980, kun hän nappasi Bernand Woolleyn roolin sarjassa Kyllä, herra ministeri. Ohjelmaa esitettiin vuosina 1980-1984. Kaksi vuotta myöhemmin Fowlds palasi rooliinsa Woolleyna sarjassa Kyllä, herra pääministeri.

Fowldsin pitkäaikaisin roolityö nähtiin kuitenkin juuri Sydämen asialla -suosikkisarjassa. Hän näytteli rakastetussa brittisarjassa Oscar Blaketonia vuosina 1992-2010. Sydämen asialla -sarjaa on esitetty myös Suomessa.

Fowlds on ollut naimisissa kahdesti. Hänellä on kaksi lasta ensimmäisestä avioliitostaan Wendy Toryn kanssa.

Tuoreimmat osastosta