Miljoonaperijästä tuli hetkessä tv:n vihatuin mies – tosi-tv-tähden Instagram täyttyi kuolleiden eläinten kuvista: ”Oksettavaa touhua” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miljoonaperijästä tuli hetkessä tv:n vihatuin mies – tosi-tv-tähden Instagram täyttyi kuolleiden eläinten kuvista: ”Oksettavaa touhua”

Kuvituskuva
Julkaistu: 16.1. 18:44

Love Island -kilpailija Ollie Williamsin metsästysmatkat Afrikkaan saivat britit kuohahtamaan.

Britanniassa valtavan suositusta Love Island -rakkausrealitysta esitetään jo kuudetta kautta. Sarja on aiheuttanut Britannissa kohun vain muutama päivä uuden ensimmäisen jakson esittämisen jälkeen, sillä ohjelmassa rakkautta etsivän Ollie Williamsin, 23, Instagramista löytyi epäilyttäviä kuvia.

Independent-lehden mukaan Williamsilla oli Instagramissaan lukuisia kuvia, joissa hän poseerasi Afrikassa ampumiensa eläinten kanssa.

Metro-lehden tietojen mukaan Williams tulee hyvin rikkaasta suvusta ja hän perii aikanaan liki 20 miljoonan euron arvoiset tilukset Cornwallissa. Hän toimii metsästysretkiä järjestävän yrityksen johtajana.

Brittimedian mukaan yritys tarjoaa räätälöityjä metsästysmatkoja, tarkemmin sanottuna trofeemetsästysmatkoja, Afrikkaan. Muistoksi ampumastaan eläimestä metsästäjä saa esimerkiksi eläimen sarvet tai pään.

Williamsin julkaisemat Instagram-kuvat kuolleista eläimistä ovat Mirror-lehden mukaan poistuivat vähin äänin sosiaalisesta mediasta ennen kilpailijoiden julkistamista.

Kuvissa Williams poseeraa muun muassa antilooppien ja pahkasikojen kanssa. Otosten joukossa on brittimedian mukaan ollut kuvia myös uhanalaiseksi luokitelluista eläimistä.

– Hyi hävetkää! Miksi eläinten tappaja on mukana ohjelmassa? Love Islandin Instagramissa raivotaan.

– Trofeemetsästys on oksettavaa touhua. Miksi kanava haluaa tukea sitä?

– Onko trofeemetsästäjä hyvä esikuva sarjaa katsoville nuorille? ohjelman Instagramissa kysellään.

Sarjan fanit ovat vaatineet kiivaasti ohjelmaa esittävää ITV-kanavaa poistamaan Williamsin Love Islandista. Sosiaalisessa mediassa on todettu Williamsin mainostavan trofeemetsästystä, eikä hänen sen takia olisi sopivaa jatkaa ohjelmassa kilpailijana. Yli 35 000 ihmistä on allekirjoittanut vetoomuksen.

Williams ilmoitti eilen tiistaina lopettavansa Love Island -ohjelman kesken ja lähtevänsä takaisin kotiin. Ohjelman tuotanto on kertonut miehen päättäneen pistää pillit pussiin, sillä hänellä on vielä tunteita entistä tyttöystäväänsä kohtaan.

Entinen Love Island -kilpailija Amy Hart on kertonut julkisuudessa olevansa huolissaan Ollie Williamsin turvallisuudesta nyt kun hän palaa takaisin Britanniaan. Tv-katsojissa Williams harrastuksineen on herättänyt raivoa ja Hart pelkää Williamsin joutuvan sen takia ongelmiin.

– Kävin yhtenä iltana fanitilaisuudessa ja siellä oli 200 ihmistä katsomassa ohjelmaa. Kun Ollie tuli ruutuun, kaikki buuasivat. Ollien mukaan metsästyksessä on kyse luonnonsuojelusta, mutta en usko kaikkien olevan samaa mieltä, Hart sanoo Metrolle.

– Hän ei voi tehdä klubiesiintymisiä turvallisuussyistä. Hän ei voi seistä lavalla tuhansien ihmisten edessä. Ei hän tarvitse rahaa, mutta ei varmasti ole kivaa olla koko kansan vihaama.

Mirror-lehti kertoo sarjan fanien epäilevän ohjelman tuotannon valehdelleen Williamsin lähdön todellisista syistä. Fanit ovat vakuuttuneita, että ITV-kanava on poistanut miehen sarjasta kohun takia.

– Ei hän lopettanut omasta halustaan. Hänet potkaistiin pihalle koska ihmiset vihaavat eläimiä huvikseen tappavaa Ollieta, Twitterissä spekuloidaan.

Tuoreimmat osastosta