Anna: Miia Nuutilalta suoraa puhetta avioerostaan – liitto päättyi 15 vuoden jälkeen: ”Avioliitto oli paljon raskaampi kuin ero” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Miia Nuutilalta suoraa puhetta avioerostaan – liitto päättyi 15 vuoden jälkeen: ”Avioliitto oli paljon raskaampi kuin ero”

Näyttelijä Miia nuutila tunnetaan muun muuassa Ex-Onnelliset -sarjasta.

Näyttelijä Miia nuutila tunnetaan muun muuassa Ex-Onnelliset -sarjasta.

Julkaistu: 16.1. 8:54

Näyttelijä Miia Nuutila sanoo Anna-lehden haastattelussa näkevänsä avioerossaan vain hyviä puolia.

Miia Nuutila ja muusikko Antti Paavilainen löysivät toisensa avioerojensa jälkimainingeissa.

Pari tunsi toisensa jo entuudestaan, mutta rakkaus syveni vasta myöhemmin. Molemmat erosivat edellisistä puolisoistaan vuonna 2014.

Miia Nuutila puhuu Anna-lehden haastattelussa avioerostaan ja siitä, kuinka avioliitto tuli tiensä päähän.

– Ehkä uusi rakkaus kultaa muistot, mutta omassa avioerossani näen vain hyviä puolia. Se ei ollut riitaisa, eikä raskaskaan. Avioliitto oli paljon raskaampi kuin ero, Nuutila kuvailee Annalle.

Nuutila vertaa lehdelle liiton olleen kuin hedelmä, joka kypsyi. Liitto kesti 15 vuotta.

– Olin ex-mieheni kanssa naimisissa 15 vuotta. Meillä oli hyviä aikoja yhdessä, sain kaksi ihanaa lasta ja heille parhaan mahdollisen isän. Sitten vain tapahtui jotakin tai ehkä puuttui jotain... Miten sitä kuvaisi... Se oli kuin hedelmä, joka kypsyi ja oli valmis. Uskon kohtaloon, näin ilmeisesti piti käydä.

Nuutila sanoo haastattelussa hänellä ja Paavilaisella molemmilla olevan hyvät välit entisiin puolisoihinsa. Nuutilalla on edellisestä liitosta tytär ja poika, Paavilaisella kaksi poikaa.

– Olen iloinen, että suhteet ex-puolisoihin ja heidän kumppaneihinsa ovat hyvät. Minä suorastaan tykkään eksäni nyksästä, hän on tosi hieno tyyppi.

Miia Nuutila ja Antti Paavilainen avioituivat 2016.

Miia Nuutila ja Antti Paavilainen avioituivat 2016.

Miia Nuutila ja Antti Paavilainen ovat kertoneet haastatteluissa Nuutilan tehneen heidän suhteessaan aloitteen. He kihlautuivat yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen.

Nuutila kertoi IS:lle avioeronsa jälkeen avoimesti, että hän ja Paavilainen alkoivat seurustella jo eroa edeltäneenä keväänä.

Tilanteeseen ei liittynyt salailua tai kolmiodraamaa, vaan se tapahtui aikuisten välisessä yhteisymmärryksessä, koska kaikilla oli jo uudet kumppanit.

– Arkemme pyörii aika paljon lasten juttujen ympärillä. Kuljettelemme heitä ympäriinsä, sillä kaikki harrastavat vähän eri asioita, Miia Nuutila on kertonut Ilta-Sanomille.

Tuoreimmat osastosta