21-vuotias malli kuoli pudotessaan pahamaineiselta jyrkänteeltä: poseerasi kuvaa varten – murtunut äiti nousi puolustamaan tytärtään nettikommenteilta - Viihde - Ilta-Sanomat

21-vuotias malli kuoli pudotessaan pahamaineiselta jyrkänteeltä: poseerasi kuvaa varten – murtunut äiti nousi puolustamaan tytärtään nettikommenteilta

21-vuotias malli Madalyn Davis kuoli pudotessaan jyrkänteeltä.

21-vuotias malli Madalyn Davis kuoli pudotessaan jyrkänteeltä.

Julkaistu: 15.1. 22:35

Australiassa sijaitsevalta jyrkänteeltä on aiemminkin pudonnut turisteja.

21-vuotias malli Madalyn Davis kuoli traagisesti pudottuaan 30-metriseltä jyrkänteeltä, jossa hän oli ottamassa kuvia kavereidensa kanssa.

The Sun -lehden mukaan Davis oli ollut juhlimassa ystäviensä kanssa lauantai-iltana. Sunnuntaina aamulla porukka oli saanut idean suunnata kuuluisalle jyrkänteelle, joka sijaitsee Diamond Bay -nimisellä alueella Sydneyssä. Heidän uskotaan kiivenneen aidan ylin päästäkseen istumaan kallion reunalle seuraamaan auringonnousua.

– Maddy oli ollut juhlimassa, jonka jälkeen he menivät jyrkänteelle ottamaan kuvia. Vaikuttaa siltä, että Maddy istui jyrkänteellä kuvaa varten ja putosi. Tämä on niin traagista, mallin perhetuttu kertoi lehdelle.

Poliisin mukaan Davisin ruumis löydettiin vedestä neljä tuntia sen jälkeen, kun poliisit hälytettiin paikalle.

Kuvituskuva

Somessa levisi uutisen jälkeen kommentteja, joissa syyllistettiin ja pilkattiin mallia aidan yli kiipeämisestä kuvaa varten. Davisin äiti Rebecca Smith puolusti tytärtään Instagram-tilillään.

– Tyttäreni oli upea kaunis ihminen, joka teki virheen. Kuinka voitte kirjoittaa niin ikäviä asioita? Hänellä on sisaruksia, jotka lukevat kommenttejanne, Smith tuomitsi.

– Toivon, että pääsette yli siitä traumasta, joka on saanut teidät käyttäytymään tällä tavalla, hän jatkoi.

Reppureissulla ollut malli matkusti Australiaan viime vuoden lopulla. Sitä ennen hän matkusteli muun muassa Thaimaassa.

Kyseessä ei ole ainut tapaus, kun pahamaisella jyrkänteellä on sattunut onnettomuus. Jyrkänteen kerrotaan olevan suosittu kuvauskohde turistien keskuudessa.

Tuoreimmat osastosta