Riku Nieminen ja Annika-rakas: Ero!

Riku Nieminen ja Annika Poijärvi ovat eronneet.

Riku Nieminen ja Annika Poijärvi.

15.1.2020 10:15

Riku Nieminen ja Annika Poijärvi ovat jättäneet avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen 9. joulukuuta 2019. He jättivät hakemuksen yhdessä.

Pari ehti olla yhdessä vuosia. Riku Nieminen paljasti aikaisemmin Ilta-Sanomien haastattelussa, että hänen puolisonsa tähdittää Trivago-mainosta. Näyttelijä Annika Poijärvi on tunnettu etenkin teatterilavoilta ja Downshiftaajat-sarjasta.

Parilla on kaksi lasta, Roope ja Hilma.

– Meidän perheessä on Munamies ja Trivago-täti! Se on meidän perheen kirous tällä hetkellä, Nieminen nauroi IS:n haastattelussa.

Nieminen kertoi IS:n haastattelussa herättävänsä kadulla huomattavasti enemmän huomiota kuin puolisonsa.

­Ihan sama mitä vedän päälle niin ihmiset tunnistaa, hän totesi.

Nieminen ja Poijärvi pitivät matalaa profiilia suhteestaan, vaikka olivat yhdessä pitkään. Heitä ei nähty usein punaisella matolla poseeraamassa tai muissa tapahtumissa.

Nieminen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan parista Instagram-tilillään marraskuussa. Kuvassa Annika ihailee miehensä pianonsoittotaitoja.

Pari lomaili Roomassa helmikuussa 2018. Nieminen julkaisi tuolloin hempeän yhteiskuvan Colosseumilta.

– Lahja, josta olen niin kiitollinen: matkustaminen maailmalla suurimman rakkauteni kanssa, Nieminen kirjoitti kuvatekstissä englanniksi.

– Kullan kanssa reissussa, hän täydensi suomeksi.

Näyttelijät ovat työskennelleet yhdessä. Nieminen ohjasi vaimoaan Turussa Linnateatterin hiphop-musikaalissa CHOICE! vuonna 2013. Yhteistyö ei ollut parille uutta, sillä he opiskelivat teatterikoulussa samalla vuosikurssilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?