Kuninkaalliskohussa rypevä Meghan teki odottamattoman paluun julkisuuteen – pelmahti juomaan teetä naisyhteisön keskelle Vancouverissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuninkaalliskohussa rypevä Meghan teki odottamattoman paluun julkisuuteen – pelmahti juomaan teetä naisyhteisön keskelle Vancouverissa

Vancouverilainen naisten tukikeskus jakoi kuvan herttuattaren yllätysvierailusta.

Vancouverilainen naisten tukikeskus jakoi kuvan herttuattaren yllätysvierailusta.

Julkaistu: 15.1. 8:51

Kuninkaallisesta ydinpiiristä vetäytyvä herttuatar Meghan palasi hyväntekeväisyystyön pariin.

Sussexin herttuatar Meghan on tehnyt ensimmäisen julkisen esiintymisensä sen jälkeen, kun hän ja prinssi Harry kohauttivat Iso-Britanniaa ilmoituksellaan vetäytyä syrjään kuninkaallisesta ydinpiiristä.

Kuninkaalliset viettivät maanantaina kriisikokousta Sandringhamin kartanossa, mutta Kanadassa ollut Meghan ei osallistunut kokoukseen. Sussexin herttuaparin mukaan Meghanin läsnäolo ei ollut välttämätöntä kokouksessa, jossa keskusteltiin herttuaparin tulevista rooleista hovissa.

Sen sijaan Meghan tavattiin tiistaina Vancouverissa, johon hän piipahti naisten tukikeskuksessa keskustelemassa naisyhteisöön kohdistuvista kysymyksistä.

Yhteisökeskus, joka tarjoaa tukea ja perustarpeita yli 500 naiselle ja lapselle päivittäin, jakoi Facebook-sivullaan iloisen kuvan Meghanin vierailusta, kertoen Meghanin ja naisten nauttivan teetä yhdessä.

– Katsokaa, kenen kanssa joimme teetä tänään! Sussexin herttuatar Meghan Markle vieraili tänään meillä keskustelemassa yhteisön naisiin kohdistuvista kysymyksistä, julkaisussa kerrotaan.

Valokuvassa Meghan poseeraa onnellisena naisryhmän keskellä.

Meghan on tällä hetkellä Kanadassa huolehtimassa parin Archie-pojasta.

Meghan on tällä hetkellä Kanadassa huolehtimassa parin Archie-pojasta.

Harry ja Meghan ravistelivat modernia monarkiaa keskiviikkona ilmoittamalla, että he aikovat astua sivuun kuninkaallisen perheen ”senior-jäseninä” sekä asua tulevaisuudessa myös Pohjois-Amerikassa. Samalla Sussexin herttuapari ilmoitti pyrkivänsä tulevaisuudessa myös taloudelliseen riippumattomuuteen.

Meghan piipahti Iso-Britanniassa kolmen päivän ajan kertomassa shokkiuutiset hänen ja Harryn uusista suunnitelmista. Sen jälkeen herttuatar palasi yksin Kanadaan Archie-pojan luo. Britanniaan palatessaan herttuapari oli jättänyt kahdeksan kuukauden ikäisen Archien Kanadaan lastenhoitajan hoidettavaksi.

Parin arvellaan muuttavan Kanadaan, sillä Kanada on herttuatar Meghanin entinen kotimaa. Ennen suhdettaan prinssi Harryyn näyttelijänä julkisuuteen astellut nainen asui maassa useiden vuosien ajan, sillä hänen tähdittämäänsä Pukumiehet-sarjaa kuvattiin juuri Kanadassa.

Tuoreimmat osastosta