Tässä tulevat tyrmäävät Miss MP -finalistit – äänestä suosikkiasi kymmenen kaunottaren joukosta! - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä tulevat tyrmäävät Miss MP -finalistit – äänestä suosikkiasi kymmenen kaunottaren joukosta!

Miss MP20 -tittelistä kisaa kymmenen finalistia.

Nämä kymmenen kaunotarta kilpailevat Miss MP:n kruunusta.­

15.1.2020 8:00

Pohjoismaiden suurimmilla moottoripyörämessuilla järjestettävän Miss MP20 -kisan kovatasoiset finalistit on julkaistu. Voittaja kruunataan lauantaina 1.2. MP 20 -messujen yhteydessä Messukeskuksessa Helsingissä.

– Kilpailu järjestetään seitsemättä kertaa ja olen saanut ilolla kuulla, miten finaali on muodostunut jo suurelle joukolle MP-messujen kävijöistä jokavuotiseksi messuperinteeksi. Miss MP on valloittava esiintyjä, joka ottaa lavan haltuun ja viihtyy sekä ihmisten joukossa prätkämessuilla että kameran edessä kuvauksissa, kertoo vetovastuussa oleva Helena Riihitupa.

Voittaja kuittaa 1 000 euron rahapalkinnon sekä kuvaussopimuksen Bike-lehden kanssa. Perintöprinsessat ja näytteilleasettajien suosikki palkitaan kukin 500 euron suuruisella summalla. Ilta-Sanomat julkistaa lukioidensa suosikin myös lauantaina messuilla.

Miss MP20 -voittajan valitsee tuomaristo, johon kuuluvat MP-messuja edustava Niko Kantola, Ilta-Sanomien toimittaja Mikko Juuti, Biken päätoimittaja Janne Huhtala, Miss MP19 Riikka Uusitalo, Miss MP18 Marika Laine, valokuvaaja Hans Lehtinen sekä Viivi Pumpanen.

Finalistit:

Laura Lahtinen.­

Laura Lahtinen, 20, Lahti

Laura työskentelee Dressmannilla ja tekee promootio- sekä mallintöitä niin usein kuin vain ehtii.

Harrastuksiin kuuluvat koiranäyttelyt, lukeminen ja kalastus.

– Olen aina pitänyt klassisista sekä pienistä pyöristä, ja huomioni on aina vienyt Indian-merkin moottoripyörät. Niihin liittyy tarinoita ja ennätyksiä, jotka ovat myös aina viehättäneet minua.

Katharina Viik.­

Katharina Viik, 22, Kuopio

Katharina toimii kaupan alalla vaatemyyjänä ja tekee sivutoimena promoottorin hommia.

Vapaa-aikana hän laulaa ja käy salilla. Kesäisin kalastellaan ja vietetään aikaa mökillä.

– Meikäläisen ultimate lempimoottoripyörä on Kawasakin Ninja H2. Sen muotoilu ja pakoputket huutaa tehoa ja adrenaliinia. Sillä jäisi moni kakkoseksi ja toki kääntäisin aika monta katsettakin, jos sillä pääsisin ajelemaan. Kertakaikkisen upea pyörä.

Karoliina Sihvonen.­

Karoliina Sihvonen, 18, Vantaa

Karoliina opiskelee yo-merkonomiksi ja työskentelee KTM Nordicilla sekä mallina.

– Harrastin aiemmin 13 vuotta luistelua ja tänä päivänä liikunta on edelleen vahvasti osa arkeani. Käyn salilla ja ulkoilen koirani kanssa. Suosikki moottoripyöräni on KTM 1290 Super Duke R, jonka ulkonäkö miellyttää ja olen kuullut siitä paljon hyvää.

Krista-Mariia Suomela.­

Krista-Mariia Suomela, 21, Lempäälä

– Työskentelen Tarkastech nimisen teollisuusmaalaamon pääruiskumaalarina. Maalailen päivittäin lohkoja, moottoreita ja muita vastaavia. Vapaa-ajallani maalailen autoja isäni hallilla sekä harrastan moottoripyöräilyä, lenkkeilyä ihanan saksanpaimenkoirani kanssa, kuntosalia ja piirtämistä. Olen myös pahan luokan musiikkiaddikti ja harrastan myös laulamista.

– Oma pyöräni on 2008 vuoden Kawasaki Ninja 250r ja totta kai se oma pyörä on paras pyörä. Unelmoin kuitenkin Honda CBR 600RR Repsolista ja aion sen seuraavaksi pyöräkseni myös hommata.

Emilia Lepomäki.­

Emilia Lepomäki, 21, Espoo

Emilia työskentelee tällä hetkellä Danske Bankilla lainaneuvojana ja tekee työvuoroja Niinattaressa.

– Töiden ohella opiskelen ammattikorkeakoulussa tradenomiksi. Aikaa jää kuitenkin myös ystäville, liikunnalle, kuvauksille ja unelmien tavoittelulle. Harrastuksiini kuuluu kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit sekä lenkkeily.

– Minulla ei ole yhtä tiettyä unelmieni moottoripyörää, mutta tärkeintä olisi moottoripyörän urheilullinen ulkomuoto sekä vähän glitteriä ja timanttia, sillä rakastan kaikkea kiiltävää. Niin, että se olisi minun näköiseni. Yamaha YZF-R1 vastaa ulkomuodoltaan unelmieni moottoripyörää.

Milja Saarinen.­

Milja Saarinen, 25, Raisio

– Valmistuin lähihoitajaksi ja suuntauduin lapsiin ja nuoriin. Työskentelen päiväkodissa lastenhoitajana. Harrastan ulkoilua luonnossa ja uintia. Moottoripyöristä minulla ei ole vielä paljon tietoa, mutta silmääni on aina miellyttänyt sekä uudet että itse rakennetut Harley-Davidsonit, koska arvostan itse tehtyä ja tiedän, että siihen menee paljon aikaa ja rahaa. Lisäksi on hienoa nähdä oma kädenjälki moottoripyörässään.

Karoliina Virtanen.­

Karoliina Virtanen, 21, Tampere

– Teen tällä hetkellä PR-töitä ja satunnaisesti mallintöitä. Suoritan myös Turun avoimessa yliopistossa oikeustieteellisen kursseja. Harrastan kuntosalilla käyntiä ja lenkkeilyä. Unelmieni moottoripyörä olisi Harley-Davidson Sportster 883. Värinä tietysti punainen!

Jenna Lehtimäki.­

Jenna Lehtimäki, 27, Turku

Jenna on töissä yökerhossa baarimikkona ja tekee sen ohella myös promootiotöitä.

– Harrastuksiini kuuluu urheilun ohella eksoottisten eläinten hoito. Kotoa löytyy koiran ja kissan lisäksi kaksi käärmettä ja kaksi liskoa. Unelmieni moottoripyörä olisi matta musta Kawasaki Ninja, mikä on ollut teiniajoista saakka mun unelma. Tämä pyörä on mielestäni vähän niin kuin upea nainen; valtava voima sisällä yhdistyy kauniiseen ulkomuotoon.

Maija Pehu.­

Maija Pehu, 23, Kangasala

– Teen hotelli- ja ravintola-alan töitä. Hain juuri sisustussuunnittelija kouluun, joten toivon mukaan olen pian myös opiskelija. Olen aina rakastanut rockia ja tapahtumarikasta elämää sekä hienoja moottoriajoneuvoja. Lisäksi harrastan aktiivisesti kuntosalia.

– Innostun niin monista erilaisista ja hienoista moottoripyöristä että on vaikeaa nimetä yhtä unelmieni moottoripyörää. Esimerkiksi Kawasaki Z H2 väreinään musta ja punainen on henkeäsalpaava.

Enni Nykänen.­

Enni Nykänen, 25, Joensuu

Enni työskentelee asiakaspalvelijana, opiskelee tradenomiksi ja tekee satunnaisesti promootiotöitä.

– Harrastan moottoripyöräilyn lisäksi jalkapalloa sekä lumilautailua. Unelmieni moottoripyörä on tällä hetkellä Kawasaki Z 900, punamustana. Olen ollut todella tyytyväinen oman Z 750 sporttiseen ulkonäköön ja miellyttävään ajoasentoon.

MP 20 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa perjantaista sunnuntaihin 31.1– 2.2.2020.

Tapahtuma on avoinna pe 31.1. klo 10–20, la 1.2. klo 9–18 ja su 2.2. klo 10–17.

Kuvien moottoripyörä Husqvarna 701 Svartpilen, kypärät HJC ja takit Rukka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?