Instagramin ennätykset murskannut Jennifer Aniston teki sen taas – Frendit-tähden harvinainen kuva sai seuraajat haukkomaan henkeään - Viihde - Ilta-Sanomat

Instagramin ennätykset murskannut Jennifer Aniston teki sen taas – Frendit-tähden harvinainen kuva sai seuraajat haukkomaan henkeään

Jennifer Aniston on todella suosittu Instagramissa. Hänellä on huimat 23 miljoonaa seuraajaa.

Jennifer Aniston on todella suosittu Instagramissa. Hänellä on huimat 23 miljoonaa seuraajaa.

Julkaistu: 14.1. 17:45

Jennifer Aniston poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassaan rinnallaan Frendit-sarjasta tutut vastanäyttelijät.

Frendit-tähti Jennifer Aniston liittyi Instagramiin ensimmäistä kertaa lokakuussa 2019. Ei aikaakaan, kun näyttelijätär oli päässyt Guinnesin ennätystenkirjaan, sillä nainen keräsi miljoona seuraajaa kuvapalvelussa ennätysajassa: tunnissa ja kuudessatoista minuutissa.

Ensimmäisessä koskaan julkaisemassaan Instagram-kuvassa Aniston, 50, poseeraa rinnallaan muut Frendit-hittisarjasta tutut tähdet, ja kuva keräsikin nopeasti yli 15 miljoonaa tykkäystä. Nyt, muutama kuukausi myöhemmin Aniston ilahdutti seuraajiaan jälleen harvinaisella yhteiskuvalla, jonka hän julkaisi Instagram-tilillään tänään maanantaina.

Aniston, 50, laittoi lokakuussa Instagramin ennätykset uuteen uskoon keräämällä miljoona seuraajaa ennätysajassa.

Aniston, 50, laittoi lokakuussa Instagramin ennätykset uuteen uskoon keräämällä miljoona seuraajaa ennätysajassa.

Tuoreessa kuvassa Aniston poseeraa vierellään kaksi ikonista Frendit-sarjan tähteä: Courteney Cox sekä Lisa Kudrow. Naiset tähdittivät hittisarjaa yhdessä vuosina 1994-2004, eli kymmenen vuoden ajan.

– Terveiset tytöiltä huoneen toiselta puolelta, Aniston kirjoitti kuvatekstissään.

Anistonin tuore Instagram-kuva on vain alle vuorokaudessa kerännyt huimat 8 miljoonaa tykkäystä. Kommentteja kuvaan on kertynyt useita tuhansia ja naisen fanit tuntuvat olevan lievästi sanottuna riemuissaan kolmikon jälleennäkemisestä.

– Rakastan näitä kuvia, eräs hehkutti.

– Tarvitsen tätä kuvaa. Tänään ja jokaisena päivänä, komppasi toinen.

– Parhaita ystäviä ikuisesti, kolmas yhtyi iloon.

Kuvaa kiirehtivät kommentoimaan myös monet Hollywoodin eturivin näyttelijät. Muun muassa näyttelijä Michelle Pfeiffer kommentoi kuvaan sydämiä.

Rooli Frendit-sarjan Rachelina lienee edelleen Anistonin ikonisin.

Rooli Frendit-sarjan Rachelina lienee edelleen Anistonin ikonisin.

Aniston rikkoi siis aiemmin Guinnesin ennätystenkirjassa olleen ennätyksen keräämällä miljoona seuraajaa ennätysajassa. Sitä edellinen ennätys kuului K-pop-tähti Kang Danielille. Hän rikkoi miljoonan seuraajan rajapyykin 11 tunnissa ja 36 minuutissa.

Nyt Anistonilla on tilillään jo yli 23 miljoonaa seuraajaa. Ensimmäisen kuvansa julkaisemisen jälkeen hän on ehtinyt ilahduttaa fanejaan lukuisilla kuvilla, mutta yhteiskuvat hänen Frendien aikaisten vastanäyttelijöidensä kanssa ovat osoittutuneet ylivoimaisesti suosituimmiksi.

Tuoreimmat osastosta