Tähtijuontaja Piers Morganilta täystyrmäys herttuaparille – syyllistää rajusti Meghania: ”Kuinka häpeällinen tapa kohdella kuningatarta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tähtijuontaja Piers Morganilta täystyrmäys herttuaparille – syyllistää rajusti Meghania: ”Kuinka häpeällinen tapa kohdella kuningatarta”

Sussexin herttuapari kertoi keskiviikkona vetäytyvänsä Britannian hovin ykkösrivistä. Tähtijuontaja Piers Morgan syyllisti Harrya ja Meghania kovin sanoin yllättävästä päätöksestä.

Piers Morgan syyllistää Meghania muun muassa kuninkaallisen perheen hajottamisesta.­

9.1.2020 11:20

Prinssi Harry ja Sussexin herttuatar Meghan pudottivat keskiviikkona illalla uutispommin: pariskunta kertoi Instagram-tilillään muuttavansa osin Pohjois-Amerikkaan ja jakavansa tulevaisuudessa aikansa Britannian ja Pohjois-Amerikan välillä pienen poikansa Archien kanssa.

Good Morning Britain -ohjelmaa juontava Piers Morgan on ottanut Twitterissä tiukasti kantaa herttuaparin päätökseen vetäytyä osittain hovista. Morgan on aiemminkin kritisoinut suorasanaisesti herttuaparin valintoja ja elämäntapaa.

Juontaja Piers Morgan on usein arvostellut herttuatar Meghania julkisuudessa.­

Lukuisia twiittejä julkaissut Morgan latasi täyslaidallisen Meghanista.

– Ihmiset sanovat, että olen liian kriittinen Meghan Marklen suhteen – mutta hän lemppasi perheensä, isänsä, suurimman osan ystävistään, ajoi Harryn etäälle Williamista ja nyt saanut hänet irtaantumaan kuninkaallisesta perheestä. Se siitä, Morgan twiittasi.

Britannian yleisradioyhtiö BBC:n tietojen mukaan herttuapari ei kertonut etukäteen hoville – ei edes kuningatar Elisabetille tai prinssi Williamille aikeistaan. BBC:n mukaan Buckinghamin palatsi on ”pettynyt” ja kuninkaallinen perhe ”loukattu”.

Harry ja Meghan vetäytyy roolistaan Britannian hovin ykkösrivissä.­

– Wow. Kuinka häpeällinen tapa kohdella kuningatarta. Hävetkää Harry ja Meghan, Morgan jatkoi.

– Harry ja Meghan julkaisivat juuri uuden sääntökirjansa medialle. Edes Putin ei yrittäisi moista temppua. Pelkään, että he ovat molemmat menettäneet järkensä.

– Aiomme astua roolista kuninkaallisen perheen ”senior-jäseninä” ja työskennellä tullaksemme taloudellisesti itsenäisiksi, kun samalla täysin tuemme hänen majesteettiaan kuningatarta, herttuapari kertoi sosiaalisessa mediassa.

Brittihovin senior-tason jäseniksi on laskettu kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin lisäksi kruununprinssi Charles ja tämän puoliso, herttuatar Camilla, prinssit William ja Harry vaimoineen sekä prinssi Andrew, joka siirrettiin syrjään tehtävistään Epstein-kohun yhteydessä viime vuonna.

Pari aikoo asua osan aikaa vuodesta Pohjois-Amerikasta joskaan ei tarkenna, onko tulevana osoitteena Kanada vai Yhdysvallat. Virallisessa tiedotteessa ei mainita mitään mahdollisesta titteleistä luopumisesta eikä myöskään niiden säilyttämistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?