Britannian Dancing On Ice -ohjelmassa tehtiin historiaa, kun kaikkien aikojen ensimmäinen miespari lipui jäälle – faneilta yksimielinen reaktio - Viihde - Ilta-Sanomat

Britannian Dancing On Ice -ohjelmassa tehtiin historiaa, kun kaikkien aikojen ensimmäinen miespari lipui jäälle – faneilta yksimielinen reaktio

Ian ”H” Watkins ja Matt Evers ovat kaikkien aikojen ensimmäinen kahden miehen muodostama luistelupari Brittien Dancing On Ice -ohjelmassa.

Ian ”H” Watkins ja Matt Evers muodostavat Dancing On Ice -ohjelman kaikkien aikojen ensimmäisen miesparin.­

9.1.2020 10:16

Dancing On Ice on yksi Iso-Britannian suosituimmista televisio-ohjelmista. Viime sunnuntaina ohjelmassa tehtiin historiaa, kun uusimman tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa jäälle lipui kilpailun kaikkien aikojen ensimmäinen kahden miehen muodostama luistelupari.

Parin muodostavat Steps-yhtyeestä tunnettu muusikko Ian ”H” Watkins sekä ammattiluistelija Matt Evers. Sunnuntai-illan ensimmäisessä suorassa lähetyksessä kaksikko luisteli Panic! At The Discon High Hopes -kappaleen tahtiin. Tuomaristo palkitsi parin suorituksen 25 pisteellä.

– Tämä oli tunteellista. Olen halunnut tätä todella kauan ja tämä merkitsee niin paljon niin monille ihmisille. Maailma on nyt valmis tälle, Watkins totesi tunteikkaana suorituksensa päätteeksi.

  • Voit katsoa kaksikon esityksen kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

Watkins tuli itse ulos kaapista vuonna 2007. Hän kertoi seksuaalisesta suuntautumisestaan The Sun -lehdelle antamassaan haastattelussa. Hänen luistelupartnerinsa Evers kiitteli yleisöä kaksikon saamasta tuesta.

– Kiitos, että tuette meitä, sillä tämä on täysin normaalia, Evers osoitti kiitokset studioyleisölle ja kotikatsomoihin.

Dancing On Ice -ohjelman virallisella Instagram-tilillä julkaistiin parista kuva sunnuntai-illan lähetyksen päätteeksi. Kuvan kommenttikentässä alkoi välittömästi kuhista, kun ohjelman fanit hehkuttivat kaksikon suoritusta suorastaan kilpaa.

– Ei vain maatamullistava, vaan aivan liian hyvä. Hyvin tehty, eräs kommentoija hehkutti.

– Hyvin tehty pojat. Tämä oli upeaa katsottavaa, toinen yhtyi hehkutukseen.

– Suoriuduitte loistavasti. Toivottavasti tästä tulee nyt normi, kuten pitäisi. Fantastista, en malta odottaa, että näen lisää esityksiänne, komppasi kolmas.

Ian ”H” Watkins ja Matt Evers muodostavat Dancing On Ice -ohjelman kaikkien aikojen ensimmäisen miesparin.­

Tanssii tähtien kanssa -formaattia muistuttava Dancing On Ice on yksi Britannian katsotuimmista ohjelmista. Viime kaudella kilpailussa nähtiin myös ripaus suomalaisväriä, kun laulaja Saara Aalto kilpaili ohjelmassa. Nainen sijoittui tuolloin kolmanneksi parinsa Hamish Gamanin kanssa.

Dancing On Ice -formaatti on kertaalleen nähty myös Suomessa. Tuolloin voiton vei televisiopersoona Sauli Koskinen parinaan luistelija Nea Ojala.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?