Shirly Karvinen julkaisi bikinikuvia Thaimaan lämmöstä – seuraajien karu reaktio yllätti missikaunottaren - Viihde - Ilta-Sanomat

Shirly Karvinen julkaisi bikinikuvia Thaimaan lämmöstä – seuraajien karu reaktio yllätti missikaunottaren

Shirly Karvinen kertoo Instagramissa saaneensa hiljattain osansa törkeistä kommenteista.

Shirly Karvinen kertoo Instagramissa saaneensa hiljattain osansa törkeistä kommenteista.

Julkaistu: 8.1. 8:57

Entinen Miss Suomi Shirly Karvinen avautuu Instagramissa saamistaan negatiivisista kommenteista, joissa on ruodittu naisen ulkonäköä rankalla kädellä.

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen on aloittanut uuden vuosikymmenen lomailemalla Thaimaan lämmössä. Nainen on julkaissut omalla Instagram-tilillään lukuisia lumoavia kuvia lomamatkaltaan.

Keskiviikkona Karvinen, 26, julkaisi jälleen Instagramissa lumoavan lomakuvan, jossa nainen poseeraa uima-altaassa. Kuvatekstissään nainen kiitteli seuraajiaan ihanista viesteistä, joita hän on matkansa aikana heiltä saanut. Samalla hän paljasti saaneensa osansa viimeaikoina myös negatiivisista kommenteista.

– Mulla oli maailman ihanin loma, josta jaoin pieniä palasia someen. Sain teiltä paljon kivoja ja positiivisia viestejä, joita oli mahtavaa lukea. Kiitos niistä, Karvinen aloitti päivityksensä.

– Mutta samaan aikaan tuli suorastaan oksettavia viestejä, nainen jatkaa.

Kirjoituksessaan Karvinen ihmettelee, miksi ihmiset kokevat asiakseen arvostella esimerkiksi hänen rintojaan, kasvojaan, painoaan tai takapuoltaan. Karvinen muistuttaa, että jokaisen tulisi saada rakastaa omaa kehoaan sellaisena kuin se on.

– Maailmassa, jossa juhlitaan tervettä kehopositiivisuutta, kannustetaan jokaista olemaan rohkeasti omia itsejään ja rakastamaan omaa kehoaan sellaisena kuin se on, niin samanaikasesti moni joutuu todella kovan arvostelun kohteeksi, nainen harmittelee.

– Jokaisella meistä on oikeus näyttää miltä halutaan ja kantaa sitä ylpeydellä. Muistetaan kuitenkin, että itsevarmuus, seksikkyys ja positiivinen energia kumpuaa aina lopulta sisältä. Tänä vuonna toivoisin jokaisen löytävän rauhan itsestään ja löytävän hyvän olon sitä kautta eikä muita arvostelemalla, hän päättää kirjoituksensa.

Negatiiviset kommentit ovat monille julkisuudesta tutuille henkilöille arkipäivää. Hiljattain Karvisen hyvä ystävä, vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi sai osansa törkeistä kommenteista. Myös Sieppi avautui asiasta omalla Instagram-tilillään tiistaina.

– Pieni muistutus: täällä ei tarvitse seurata sellaista henkilöä, joka aiheuttaa sussa jostain syystä negatiivisia fiiliksiä. Paina mieluummin sitä unfollaa-nappia ja käytä aikasi johonkin muuhun kuin törkyviesteihin, Sieppi kirjoitti.

– Ihan sellaisia perusasioita on myös hyvä ottaa huomioon täällä somessa: niiden kuvien takana on ihan oikea ihminen. Ollaan kivoja toisillemme, täälläkin – ei mulla muuta tänään, hän muistutti.

Vuoden 2016 Miss Suomi -kilpailusta julkisuuteen noussut Shirly Karvinen työskentelee nykyään radio- ja televisiojuontajana.

Vuoden 2016 Miss Suomi -kilpailusta julkisuuteen noussut Shirly Karvinen työskentelee nykyään radio- ja televisiojuontajana.

Karvinen nousi julkisuuteen vuonna 2016 voitettuaan Miss Suomi -kilpailun. Sittemmin nainen on työllistänyt itsensä lukuisilla tv-töillä sekä radiojuontajana. Karvinen työskentelee edelleen Radio SuomiRockin juontajatiimissä ja hänet nähtiin viime syksynä toistamiseen Love Island Suomen juontajana.

Keväällä Karvinen muutti avoliittoon miesystävänsä kanssa. Nainen on ollut julkisuudessa kovin vähäsanainen uudesta parisuhteestaan. Karvinen on kuitenkin kertonut, ettei hänen miesystävänsä ole julkisuudesta tuttu.

– Yhteen muuttaminen tuntui luonnolliselta jatkumolta parisuhteellemme. Se on ollut hyvä päätös ja kaikki on mennyt loistavasti, nainen hehkutti Ilta-Sanomille kesäkuussa.

Tuoreimmat osastosta