Toni Nieminen: ”Olen tapaillut toista naista” - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni Nieminen: ”Olen tapaillut toista naista”

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen.

Ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen.

Julkaistu: 7.1. 23:51

Niemisen mukaan uusi rakas ei ole syy eroon Heidi-vaimon kanssa.

Ex-mäkihyppääjä, kiinteistönvälittäjä Toni Nieminen, 44, vahvistaa Ilta-Sanomille tapailevansa uutta naista.

– Joo, myönnän tapailleeni toista oululaista naista, ja nyt siis asumme Heidin kanssa eri osoitteissa, Nieminen kertoo IS:lle.

– Samaan hengenvetoon haluan korostaa, että tämä ei kuitenkaan ole syy eroomme. Niistä syistä en kuitenkaan halua ainakaan tässä kohdin puhua, hän jatkaa.

Nieminen kommentoi Heidi-vaimon Iltalehdessä esittämiä väitteitä, jonka mukaan eron syynä on kolmas osapuoli.

– Jos mies asuu jo toisen naisen kanssa, ei liene tule yllätyksenä, että haluan mennä eteenpäin, Heidi sanoi IL:lle.

Ilta-Sanomat kertoi aiemmin tiistaina Niemisten asumuserosta. Niemisten Oulun-kämpälle etsitään parhaillaan uutta vuokralaista.

Oulun käräjäoikeudesta kerrottiin aiemmin Ilta-Sanomille, ettei järjestelmään ollut ainakaan tiistai-iltapäivään mennessä kirjattu pariskunnan virallista avioerohakemusta.

Heidi ja Toni Nieminen arkistokuvassa.

Heidi ja Toni Nieminen arkistokuvassa.

Niemisten avioliittoa ovat vuosien varrella koetelleet niin taloudelliset vaikeudet kuin aviokriisitkin. Pariskunta oli eron partaalla ensimmäisen kerran vuonna 2017, jolloin Nieminen kertoi Ilta-Sanomille parin ottaneen suhteestaan aikalisän. Pariskunta ei tuolloin avannut kriisin syitä julkisuudessa, mutta myöhemmin he kertoivat asioiden olevan kunnossa.

– Keskustelimme Heidin kanssa avoimesti asioista, perin pohjin. Kyllä tämä oli kaikkein järkevin ratkaisu. Menneet ovat menneitä, nyt katsotaan eteenpäin. Haluamme taas antaa toisillemme aikaa, Toni Nieminen totesi IS:lle huhtikuussa 2017.

Aviokriisistä selvinnyt pariskunta ilmoitti lokakuussa 2017 odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan ja parin esikoinen Topias syntyi saman vuoden marraskuussa. Parin toinen yhteinen lapsi Elsa syntyi kesällä 2019.

Onnellisen odotusuutisen jälkeen Niemisten suhteessa tapahtui kuitenkin odottamaton käänne, kun Heidi haki avioeroa mieheltään salaa maaliskuussa 2019. Hän oli jättänyt avioerohakemuksen Oulun käräjäoikeuteen 22.2.2019.

Toni Nieminen sai tietää vaimonsa jättämästä avioerohakemuksesta vasta, kun IS tavoitti parhaillaan Helsingistä Ouluun matkalla olleen miehen. Heidi Nieminen veti kuitenkin avioerohakemuksensa pois heti samana päivänä.

Toni ja Heidi Nieminen (os. Laitila) tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa vuonna 2014. Pariskunnan häitä tanssittiin syyskuussa 2015.

Yhteisten lasten lisäksi perheeseen kuuluvat Tonin kaksi lasta, 14-vuotias Kerttu, 12-vuotias Maija sekä Heidin kaksi lasta, jotka nainen sai aiemman liittonsa aikana.

Tuoreimmat osastosta