Toni ja Heidi Nieminen: Asumusero! - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni ja Heidi Nieminen: Asumusero!

Toni Nieminen vahvistaa Ilta-Sanomille asuvansa nykyään eri osoitteessa kuin hänen Heidi-vaimonsa.

Toni Nieminen vahvistaa Ilta-Sanomille asuvansa nykyään eri osoitteessa kuin hänen Heidi-vaimonsa.

Julkaistu: 7.1. 16:08

Toni Nieminen vahvistaa Ilta-Sanomille, että pariskunta on hiljattain muuttanut eri osoitteisiin.

Ex-mäkihyppääjä, kiinteistönvälittäjä Toni Niemisen, 44, ja hänen vaimonsa Heidi Niemisen neljän vuoden mittaiseen avioliittoon mahtuu useita mutkia. Nyt pariskunnan suhteessa on tapahtunut jälleen uusi käänne, sillä Heidi Nieminen julkaisi Facebook-sivullaan tiistaina julkisen päivityksen, jossa hän tarjoaa perheen yhteistä Oulun-kotia vuokralle.

Ilta-Sanomat tavoitti Toni Niemisen vuokrailmoituksen tiimoilta. Nieminen vahvistaa IS:lle avioparin asuvan nykyisin eri osoitteissa. IS ei tavoittanut Heidi Niemistä kommentoimaan asiaa.

– En halua tässä kohdin lähteä ruotimaan yksityiselämääni sen suuremmin julkisuudessa. Voin kuitenkin vahvistaa, että minun ja Heidin asuttamalle Oulun-kämpälle etsitään parhaillaan vuokralaista, Toni Nieminen kertoo IS:lle.

– Avioliittomme tilanne on tällä hetkellä se, että asumme Heidin kanssa eri osoitteissa. Suhteessamme on ollut omia haasteita, mutta niitä en sen tarkemmin halua avata, hän lisää.

Oulun käräjäoikeudesta kerrotaan Ilta-Sanomille, ettei järjestelmään oltu ainakaan tiistai-iltapäivään mennessä kirjattu pariskunnan virallista avioerohakemusta.

Niemiset ovat tähän asti pyörittäneet yhdessä suurperhearkea Oulussa.

Niemiset ovat tähän asti pyörittäneet yhdessä suurperhearkea Oulussa.

Niemisten avioliittoa ovat vuosien varrella koetelleet niin taloudelliset vaikeudet kuin aviokriisitkin. Pariskunta oli eron partaalla ensimmäisen kerran vuonna 2017, jolloin Nieminen kertoi Ilta-Sanomille parin ottaneen suhteestaan aikalisän. Pariskunta ei tuolloin avannut kriisin syitä julkisuudessa, mutta myöhemmin he kertoivat asioiden olevan kunnossa.

– Keskustelimme Heidin kanssa avoimesti asioista, perin pohjin. Kyllä tämä oli kaikkein järkevin ratkaisu. Menneet ovat menneitä, nyt katsotaan eteenpäin. Haluamme taas antaa toisillemme aikaa, Toni Nieminen totesi Ilta-Sanomille huhtikuussa 2017.

Aviokriisistä selvinnyt pariskunta ilmoitti lokakuussa 2017 odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan ja parin esikoinen Topias syntyi saman vuoden marraskuussa. Helmikuussa 2019 pari kertoi odottavansa toista yhteistä lastaan, jonka laskettu aika olisi kesällä.

Onnellisen vauvauutisen jälkeen Niemisten suhteessa tapahtui kuitenkin odottamaton käänne, kun Heidi haki avioeroa mieheltään salaa maaliskuussa 2019. Heidi oli jättänyt avioerohakemuksen Oulun käräjäoikeuteen 22.2.2019.

Niemiset tanssivat häitään vuonna 2015. He tapasivat vuonna 2014.

Niemiset tanssivat häitään vuonna 2015. He tapasivat vuonna 2014.

Nieminen sai tietää vaimonsa jättämästä avioerohakemuksesta vasta, kun IS tavoitti parhaillaan Helsingistä Ouluun matkalla olleen miehen. Puhelimitse tavoitettu Nieminen vaikutti tuolloin aidosti hämmentyneeltä avioliittonsa tuoreesta käänteestä.

– Ei jumankauta! Siis mitä? Nyt voin kyllä sanoa niin rehellisesti kuin ikinä pystyn, että tästä hakemuksesta mulla ei ole mitään tietoa, Nieminen kommentoi IS:lle 7. maaliskuuta 2019.

– En siis oikeasti tiedä, onko tällaista hakemusta jätetty vai ei. Ilmeisesti on, jos teillä on sellaisesta oikein mustaa valkoisella olemassa, hän lisäsi.

Heidi Nieminen veti kuitenkin avioerohakemuksensa pois heti samana päivänä. Oulun käräjäoikeudesta vahvistettiin Ilta-Sanomille huhtikuussa 2019, että naisen jättämä avioerohakemus oli rauennut, sillä nainen ei vastannut käräjäoikeuden hänelle lähettämään selvityspyyntöön.

Heinäkuussa 2019 Niemiset toivottivat tervetulleeksi perheeseensä tyttövauvan. Elsa-tyttären syntymän jälkeen perheessä tuntui olevan rauha maassa ja lokakuussa Nieminen julkaisi omalla Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan, jossa poseeraa yhdessä vaimonsa kanssa.

Sittemmin Niemiset ovat olleet julkisuudessa varsin vähäsanaisia avioliittonsa tilan suhteen. Joulukuussa 2019 Nieminen kuitenkin vahvisti IS:lle asuvansa edelleen saman katon alla Heidi-vaimonsa kanssa.

– Ainakaan vielä ei ole ulkoruokintaan laitettu, mies vitsaili tuolloin.

Toni ja Heidi Nieminen (os. Laitila) tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa vuonna 2014. Pariskunnan häitä tanssittiin syyskuussa 2015. Pariskunta on aiemmin asunut yhdessä Oulussa, jossa he ovat pyörittäneet suurperhearkea.

Toni ja Heidi Niemisellä on kaksi yhteistä lasta: Topias ja Elsa.

Toni ja Heidi Niemisellä on kaksi yhteistä lasta: Topias ja Elsa.

Toni ja Heidi Niemisellä on kaksi yhteistä lasta: kesällä syntynyt Elsa, sekä reilun puolentoista vuoden ikäinen Topias. Lisäksi perheeseen kuuluvat Niemisen kaksi lasta, 14-vuotias Kerttu, 12-vuotias Maija sekä Heidi-vaimon kaksi lasta, jotka nainen sai aiemman liittonsa aikana.

Tuoreimmat osastosta