Bridget Jones -näyttelijä lipui punaiselle matolle upeassa iltapuvussa: salasi asuvalinnallaan kivuliaan yksityiskohdan - Viihde - Ilta-Sanomat

Bridget Jones -näyttelijä lipui punaiselle matolle upeassa iltapuvussa: salasi asuvalinnallaan kivuliaan yksityiskohdan

Renee Zellwger myönsi kävelleensä Golden Globe -gaalaan turvonneella ja nyrjähtäneellä nilkalla.

7.1.2020 11:08

Golden Globe -gaala keräsi tänäkin vuonna maailmanluokan tähdet samalle punaiselle matolle. Yksi heistä oli Bridget Jones -elokuvissa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Renée Zellweger, joka käänsi päitä vaaleansinisessä elegantissa iltapuvussaan.

Armani Privé -malliston iltapuku kätki kuitenkin sisälleen mielenkiintoisen yksityiskohdan. People-lehden mukaan Zellweger paljasti punaisella matolla, että hänen nilkkansa oli päässyt nyrjähtämään.

Kaikeksi onneksi iltapuvun suuri halkio oli vasemmalla puolella. Turvonnut nilkka oli oikeanpuoleinen, ja se peittyi mukavasti iltapuvun helman taakse.

– Voi luoja, minulla on hieman turvonnut nilkka juuri nyt. Se on onneksi oikealla puolella, joten tämä meni ihan nappiin, Zellweger iloitsi.

Zellweger vitsailikin lempiasiansa koko tyylissään olevan se, että iltapuku peittää hänen nilkkansa.

– Ajattelin, että kukaan ei tiedä turvonneesta, nyrjähtäneestä nilkastani, koska se on kauniisti aseteltu mekon helman taakse, Zellweger nauroi.

Tyhjin käsin Zellwegerin ei tarvinnut gaalasta lähteä, sillä hän voitti neljännen Golden Globe -pystinsä. Nyrjähtäneestä nilkasta huolimatta Zellweger käveli korkokengillään lavalle pitämään voittopuheensa.

– Vau, olen todella täällä lavalla. On kiva nähdä teitä kaikkia. Näytätte aika hyvältä 17 vuoden jälkeen, Zellweger vitsaili.

Edellisen kerran Zellweger voitti Golden Globe -palkinnon vuonna 2004 parhaasta sivuosasta elokuvassa Cold Mountain. Sitä ennen hän nappasi palkinnot 2001 ja 2003.

Kymmenen vuotta sitten näyttelijä ilmoitti jäävänsä pitkälle tauolle. Syyksi hän kertoi haluavansa keskittyä henkilökohtaiseen elämäänsä. Paluu valkokankaille tapahtui näyttävästi kuusi vuotta myöhemmin elokuvassa Bridget Jones’s Baby. Tällöin hän myönsi tauon tehneen hyvää.

– En usko, että oli yhtä tiettyä hetkeä, jolloin tajusin, että minun täytyy jäädä tauolle. Halusin vain tarkastella elämääni. Se oli täyttynyt siitä, että menin työprojektista toiseen, hän pohti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?