Sara Sieppi julkaisi sporttisen kuvan kuntosalilta – sitten kommenttikenttään tärähti erikoinen viesti, joka sai missikaunottaren tulistumaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Sieppi julkaisi sporttisen kuvan kuntosalilta – sitten kommenttikenttään tärähti erikoinen viesti, joka sai missikaunottaren tulistumaan

Sara Sieppi ei jäänyt sanattomaksi, kun hänen Instagram-kuvansa kommentteihin tupsahti negatiivinen viesti.

Sara Siepille negatiiviset kommentit sosiaalisessa mediassa ovat lähes arkipäivää.­

5.1.2020 16:15

Monien suomalaisten uudenvuodenlupauksiin lukeutuu itselle tehty lupaus liikunnan lisäämisestä ja herkuttelun vähentämisestä. Kuntosalit täyttyvät ihmisistä, kun monet haluavat laittaa alkuvuodesta elämäntapansa uuteen uskoon.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi julkaisi sunnuntaina omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa kuntosalilla urheiluvaatteisiin pukeutuneena. Sieppi halusi kuvallaan kannustaa seuraajiaan liikkumaan ja suuntaamaan uuden vuoden kunniaksi kuntosalille.

– Älä säikähdä tätä kuvaa tai tukehdu aamupullaan (syöt sitä kuitenkin), voit vielä hyvällä omallatunnolla tsillaa tän päivän. Huomenna se on sit menoa ja isosti, Sieppi kirjoitti päivityksessään.

– Laitetaan yhdessä elämä taas raiteilleen. Alku on vaikeaa, mut lupaan, ettei se siitä helpotu. Mut hyvää se tekee ja sehän on tärkeintä, hän jatkoi kirjoitustaan.

Siepin julkaisemaan kuvaan kertyi nopeasti tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja. Useissa kommenteissa Sieppiä kiiteltiin siitä, että hän halusi kannustaa muita ottamaan säännöllisen liikunnan osaksi arkeaan. Joukkoon mahtui kuitenkin myös yksi varsin erikoinen kommentti, joka keskittyi naisen ulkonäköön.

– No sä et oo kyllä ainakaan siellä salilla pahemmin viihtynyt. Ei urheiluvaatteet tuo lihaksia, eräs Siepin seuraajista kommentoi.

Monet Siepin seuraajista ryntäsivät puolustamaan missikaunotarta. Myös nainen itse ei jäänyt negatiivisen kommentin edessä sanattomaksi, vaan vastasi kritisoijalleen varsin asialliseen sävyyn. Hän muistutti, että kaikilla on oikeus käydä kuntosalilla, oli lihaksia tai ei.

– Heiiii nyt! Sali kuuluu meille ihan kaikille. Just tällaisten tyyppien takia moni jättää koko salitreenit väliin ja niin ei sais todellakaan olla. Jokaisen pitäs saada tuntea olonsa tervetulleeksi kuntosalille, Sieppi vastasi.

Sieppi sai paljon tulitukea seuraajiltaan, kun hänen Instagram-kuvaansa tupsahti tökerö kommentti.­

Keskustelu kuitenkin jatkui kuvan kommenttikentässä monen viestin verran. Monet olivat Siepin kanssa samaa mieltä siitä, että aivan kaikkien tulisi tuntea olonsa tervetulleeksi kuntosalilla.

– Kaikki alottaa joskus ja just tollasten töksäyttelijöiden takia osa ei sinne uskalla mennä, kommentoi eräs.

– Pitäiskö vähän miettiä, millaisia kommentteja julkaisee.. Jostain kai se saliharrastuskin on aloitettava. Ja tuliko kenties mieleen, että eivät kaikki tavoittele mitään superlihaksia, vaan esimerkiksi hieman parempaa lihaskuntoa, kyseli toinen.

– Onneksi salille saa mennä myös ne, kellä lihaksia ei vielä ole. Ja monelle se liikunnan harrastaminen on keino ylläpitää hyvinvointia ja huoltaa kehoa, ei niinkään kasvattaa lihasta, totesi yksi Siepin seuraajista.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi totesi, että kaikilla on oikeus lähteä treenaamaan kuntosalille.­

Negatiiviset kommentit sosiaalisessa mediassa ovat Sara Siepille arkipäivää. Muun muassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa nähty missikaunotar on puhunut avoimesti somen ja julkisuuden mukanaan tuomista paineista ja niiden varjopuolista.

Viimeksi syyskuussa 2019 Sieppi avautui Instagram-tilillään ilkeistä kommenteista ja julkisuudesta. Sieppi kertoi tuolloin haluavansa aina näyttää seuraajilleen myös julkisuuden ja sosiaalisen median toisen puolen.

– Se toinen puoli näyttäytyy välillä tämmöisenä, mikä ei sinne ruudun toiselle puolen välillä näy. Kaikki ikävät kommentit ja ne paineet. Tuntuu, että ihmiset luulevat tietävänsä ja tuntevansa sut, vaikka todellisuudessa ne ei tiedä susta mitään, hän totesi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?