Michaela Söderholm ja Sami Kuronen: Ero! - Viihde - Ilta-Sanomat

Michaela Söderholm ja Sami Kuronen: Ero!

Pari ehti olla yhdessä reilut puolitoista vuotta.

4.1.2020 16:56

Juontaja Sami Kuronen ja Miss Suomi 2017 Michaela Söderholm ovat eronneet. Söderholm kertoo asiasta Instagram-tilillään Instagramin Stories-osiossa julkaisemassaan päivityksessä.

– Uskoimme yhteiseen, mutta lopulta päädyimme erilleen. Eroon ei liity kolmansia osapuolia. Tämä oli meidän päätöksemme, Söderholm kirjoitti päivityksessään.

Ilta-Sanomat tavoitti Söderholmin, joka kohteliaasti kertoi, ettei halua kommentoida asiaa enempää.

Myös Kuronen kommentoi erouutista omalla Instagram-tilillään. Niin ikään Instagramin Stories-osiossa julkaisemassaan kirjoituksessa Kuronen toteaa, ettei kaksikko aio kommentoida asiaa julkisuudessa tämän enempää.

– Olemme pitkän harkinnan jälkeen päättäneet, että matkamme jatkuu erillään. Ratkaisuun ei liity kolmansia osapuolia. Emme kommentoi asiaa julkisesti enempää, Kuronen kirjoittaa.

Kuronen, 45, ja Söderholm, 27, olivat yhdessä toukokuusta 2018 asti. Söderholm kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa joulukuussa 2018, että on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden. Hän ei tuolloin kuitenkaan halunnut paljastaa media-alalla työskentelevän miehen henkilöllisyyttä.

– Vähän takavasemmalta tämä tilanne tuli... koko homma alkoi someviestittelystä, Michaela kertoi lisäten, että Kuronen lähetti flunssaiselle missille tsemppiviestin.

– Kun viestittelymme jatkui, mä tajusin että tässä on nyt jotain ihan erilaista. Meitä yhdisti samanlainen ajattelutapa ja arvot ja suhtautuminen elämään. Tavallaan kuin olisi tuntenut toisen aina.

Parin suhde tuli julki lopulta vasta tämän vuoden elokuussa, kun Sami Kuronen vahvisti seurustelu-uutiset IS:lle uuden kirjansa julkistamistilaisuudessa.

– Olemme miettineet tätä paljon. Lopulta totesimme, että mitä sitä kieltämään. Yhdessä olemme, Kuronen kertoi.

Myös Söderholm kertoi elokuussa, että suhde Samiin on kestänyt jo pitkään. Hän lisäsi myös, että parin lähipiiri on luonnollisesti tiennyt suhteesta, vaikka se ei julkinen ole ollutkaan.

– Olemme olleet yhdessä yli vuoden. Kun hän sen asian toi julkisuuteen, on nyt vapaampaa liikkua julkisuudessa yhdessä, myös juontajan töitä tekevä Michaela pohti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?