Tangokuningas Tommi Soidinmäki eroaa Jenni-vaimostaan 13 yhteisen vuoden jälkeen – avautuu nyt kipeän päätöksen taustoista

Tommi Soidinmäki ehti olla vaimonsa kanssa yhdessä 13 vuotta.

–Paras paikka käydä asioita itsekseen läpi on luonto, korusuunnittelijanakin kunnostautunut laulaja Tommi Soidinmäki sanoo miettiessään eroaan.

4.1.2020 7:09

Vuoden 2004 tangokuningas Tommi Soidinmäki on tunnettu positiivisuudestaan ja elämänilostaan sekä siitä, että hän puhuu asiat niin kuin ne ovat.

Viime vuoden loppu oli kuitenkin hänelle raskas ja mieli oli maassa. Hymykään ei ehkä irronnut niin herkästi kuin yleensä. Syyn mies piti sisällään, mutta vahvistaa nyt IS:lle apatian syyn.

Vuonna 2014 solmittu avioliitto Jenni-vaimon kanssa on tullut päätökseen. Vaikka eropapereita ei ole vielä jätetty, Tommi sanoo tilanteen olevan sellainen, että vaimo on muuttanut yhteisestä kodista pois.

– Ehdimme olla yhdessä 13 vuotta ja totta kai oloni on raskas. Oikeastaan koko viime vuoden loppu oli raskas, laulaja vahvistaa erotiedon.

– Olen ollut siinä onnellisessa asemassa, että olen saanut puhua asioista lähimmäisille ja se on auttanut suunnattomasti, hän kiittää ystäviään.

–Paras paikka käydä asioita itsekseen läpi on luonto, korusuunnittelijanakin kunnostautunut laulaja Tommi Soidinmäki sanoo miettiessään eroaan.

Perhekeskeiseksi itseään luonnehtiva Soidinmäki tunnustaa käyneensä itsensä kanssa syviä keskusteluja ja miettineensä, miten liitossa näin kävi.

– Ehkä osasyynä on hektinen elämänrytmini, artistin aikataulut ovat täysin erilaiset kuin muiden ihmisten. Klassisesti voisikin sanoa meidän kasvaneen erilleen, hän miettii.

Hän myöntää kaipaavansa vaimoaan sekä tämän läheisyyttä ja yhdessä käytyjä syvällisiä keskusteluja.

– Olemme aina olleet toistemme tukipilareita, hän tunnustaa.

Floridaan piakkoin esiintymään lähtevä laulaja toivoo nyt, että he saavat käsitellä eroasiaa vaimonsa kahdestaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?