Piskuisen pubin asiakkaat hieraisivat silmiään: Hollywood-tähti pölähti paikalle ja tarjosi kaikille tuopit - Viihde - Ilta-Sanomat

Piskuisen pubin asiakkaat hieraisivat silmiään: Hollywood-tähti pölähti paikalle ja tarjosi kaikille tuopit

Näyttelijätähti Nicolas Cage juhli uuttavuotta pienessä pubissa englantilaisessa kaupungissa.

Nicolas Cage vietti uuttavuotta pienessä englantilaiskaupungissa ja sen pubissa.

2.1.2020 21:20

Britanniassa sijaitsevassa Somersetissa koettiin uutenavuotena yllätys, kun pieneen paikallispubiin pölähti paikalle yllättävä vieras. Brittiläinen Metro-lehti kertoo, että paikalliset hämmästyivät, kun uudenvuoden viettoon paikalliseen pubiin saapui Hollywood-tähti Nicolas Cage.

Lukuisista menestyselokuvista tuttu Cage poseerasi pubissa valokuvissa paikallisten kanssa hyväntuulisena. Eräs Reddit-käyttäjä julkaisi kuvan Cagesta yhdessä muiden pubin asiakkaiden kanssa ja kertoi, että tähti todella vietti uudenvuoden Somersetissä.

Sen lisäksi, että Cage suostui yhteiskuviin, hän ilahdutti juhlakansaa myös toisella tavalla.

– Hän osti kaikille juomat, Reddit-käyttäjä kertoo.

– Hän oli todellinen legenda. Siisti tyyppi ja nyt myös kuuluu porukkaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nicolas Cage spent NYE in my small, local pub, in Somerset, UK. He bought everyone a drink. from r/pics

Reddit-käyttäjä paljasti myöhemmin, että pubi jossa Cage juhli sijaitsee Wellsin kaupungissa. Noin 11 000 asukkaan kylä on Englannin pienin kaupunki.

Metron mukaan Cagen uudenvuoden suunnitelmat pysyivät visusti salassa, kunnes kuva hänestä pubissa levisi netissä. Lehden mukaan Cage omistaa talon Somersetin alueelta, ja siksi ei ole kovin yllättävää, että hän juhlisi vuosikymmenen vaihtumista siellä.

Cage on kertonut aiemmin haastatteluissa, että hän rakastaa Englantia ja viihtyy siellä loistavasti. Hän pitää muun muassa maan kansalaisista, maaseudusta ja historiasta. Näyttelijä pitää myös maan kuninkaallisista.

– Rakastan nähdä paikkoja kuten Buckinghamin palatsi ja kaikki ne fantastiset rakennukset, jotka ovat painuneet historiaan ja kulttuuriin. Rakastan koko kuninkaallisen perheen konseptia, hän myönsi aiemmin brittilehdelle.

Viime vuonna Nicolas Cage joutui erikoisen kohun silmään, kun hän avioitui yllättäen meikkitaiteilija Erika Koiken kanssa. Pari vihittiin Las Vegasissa pitkän bileputken päätteeksi ja tukevassa humalassa.

Vain neljä päivää häiden jälkeen Cage haki liiton mitätöintiä oikeudelta ja perusteli päätöstään muun muassa sillä, ettei hän muista naimisiin menostaan juuri mitään. Tähti kuvaili olleensa niin humalassa, ettei hän kyennyt ajattelemaan selkeästi.

– Päätös oli impulsiivinen, enkä ymmärtänyt tekoni tarkoitusta, Cage kuvailee oikeuden asiakirjoissa.

Hollywood-tähden mukaan syyllinen pikaliittoon oli Koike. Cagen asianajaja kertoi tiedotteessaan Cagen ja Koiken juoneen runsaasti alkoholia ja Koiken yhtäkkiä ehdottaneen naimisiinmenoa.

– Humalainen Koike ehdotti Cagelle, että heidän pitäisi mennä naimisiin. Cage toimi hetken mielijohteesta, eikä ymmärtänyt täysin mitä seurauksia sillä olisi, asianajaja totesi.

TMZ-sivustolle mukaan Koike oli asiasta täysin eri mieltä. Hän vaati, että Cagen hakemus liiton mitätöinnistä kumottaisiin, sillä tähti on hänen mukaansa halukas jatkamaan liittoa.

Myöhemmin Cage sanoi The New York Times -lehdelle, ettei hän juuri halua puhua lyhyestä avioliitostaan ja että se, miten asiat tapahtuivat, aiheutti hänelle paljon mielipahaa.

Nevadalainen tuomari myönsi Cagelle avioeron pari kuukautta pikahäiden jälkeen.

55-vuotias Nicolas Cage tunnetaan lukuisista Hollywood-tuotannoista. Hän on voittanut vuonna 1996 parhaan miespääosan Oscar-palkinnon elokuvasta Leaving Las Vegas.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?