Lola Odusoga avautuu avioerostaan Apu-lehden blogissa – putosi tyhjän päälle eikä omistanut pariin vuoteen edes sänkyä - Viihde - Ilta-Sanomat

Lola Odusoga avautuu avioerostaan Apu-lehden blogissa – putosi tyhjän päälle eikä omistanut pariin vuoteen edes sänkyä

Lola Odusogan avioliitto päättyi vuonna 2015, kun hän haki eroa ex-puolisostaan. Nykyään vuoden 1996 Miss Suomi on onnellisesti parisuhteessa.

Lola Odusoga on nykyään onnellisesti parisuhteessa.­

1.1.2020 21:12

Juontaja ja yrittäjä Lola Odusoga, 42, kertaa Apu-lehden blogissaan elämänsä merkittäviä tapahtumia 2010-luvulla. Odusoga kertoo kirjoituksessaan muun muassa parisuhteistaan ja siitä, miten hän avioeronsa jälkeen joutui aloittamaan kaiken alusta.

– Viime vuosikymmenellä olen eronnut ainutlaatuisesta yli 13 vuoden suhteesta, eli kokenut avioeron, sekä kaikki siihen liittyvät asiat, kuten unelmien kodista luopumisen ja lasten kodin muuttumisen kahdeksi kodiksi. Olen ollut kiitollinen noista vuosista, ja ymmärtänyt että kaikki asiat eivät vain voi säilyä ennallaan, ihmissuhteet muuttavat muotoaan, Odusoga kertoo blogissaan.

Odusoga haki vuonna 2015 yksin avioeroa ex-puolisostaan Jarkko Wallinkoskesta. Wallinkoski sai asiasta tiedon Ilta-Sanomilta, mutta Odusoga kertoi, että eroa oli pohdittu jo pidempään.

Parin liitto kesti lähes kymmenen vuotta ja he saivat kaksi lasta, tytön ja pojan, jotka ovat nykyään teini-ikäisiä.

Jarkko Wallinkoski ja Lola Odusoga edustivat yhdessä vuonna 2014.­

Odusoga kertoo nyt blogissaan, että avioeron myötä hän joutui aloittamaan aivan uudenlaisen elämän.

– Olen hypännyt avioeron myötä täysin tyhjän päälle ja tuntemattomaan, lähtenyt liikkeelle jälleen kerran nollasta.

– Olen palannut asuntovelallisesta asuntovelattomaksi vuokralaiseksi. Muutin unelmieni omakotitalosta kaksioon, jossa en omistanut sänkyä, vaan nukuin kaksi vuotta pääosin sohvalla. Sittemmin olen vaihtanut isompaan asuntoon, ja hankkinut myös ihan oikean sängyn, Odusoga kertoo Apu-lehden blogissa.

Odusoga ja Wallinkoski tapasivat vuonna 2000 yhteisten ystävien kautta, mutta alkoivat seurustella vasta pari vuotta myöhemmin. Häitä tanssittiin vuonna 2005 ja niiden jälkeen Odusoga tunnettiin nimellä Lola Wallinkoski, kunnes hän eron myötä otti takaisin tyttönimensä.

Odusogan mukaan hänellä on ollut avioeronsa jälkeen useita opettavaisia ihmissuhteita niin hyvässä kuin pahassakin. Niiden ansiosta hän on oppinut valtavasti itsestään ja siitä, mitä hän tarvitsee ja mitä ei.

– Olen myös löytänyt nykyisen miesystäväni ja tutustunut hänen kauttaan taas hyvin toisenlaiseen elämään.

Odusoga kertoi vuonna 2017 Me Naiset -lehdelle, että hän on nykyisessä parisuhteessaan erilainen kumppani kuin ennen.

– Tässä parisuhteessa olen erilainen, aikuisempi kumppani. Olen jo kokenut nuoren tytön odotukset: pitkän suhteen, kihlat, häät, lapset, yhteiset asunnot. Taidan olla ensimmäistä kertaa suhteessa, johon ei liity suorituspaineita eikä tavoitteita – voin vain olla ja nauttia, Odusoga sanoi Me Naisille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?