Verinen välikohtaus kuohuttaa Britanniaa – Love Island -juontaja hyökkäsi keskellä yötä miesystävänsä kimppuun: ”Hän yritti tappaa minut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Verinen välikohtaus kuohuttaa Britanniaa – Love Island -juontaja hyökkäsi keskellä yötä miesystävänsä kimppuun: ”Hän yritti tappaa minut”

Juontaja Caroline Flack itki valtoimenaan, kun hänen ja miesystävä Lewis Burtonin väkivaltaista välikohtausta käsiteltiin oikeudessa.

23.12.2019 20:31

Britanniassa valtavan suositun Love Island -rakkausrealityn juontaja Caroline Flack, 40, asteli tänään maanantaina oikeuden eteen Lontoossa. Flack joutui aiemmin joulukuussa kohun keskelle, kun juontajan miesystävä Lewis Burton hälytti poliisit parin Lontoossa sijaitsevalle asunnolle.

Brittimedia seurasi herkeämättä Flackin oikeudenkäyntiä.­

Burtonin mukaan Flack oli yllättäen hyökännyt hänen kimppuunsa 12. joulukuuta keskellä yötä ja iskenyt häntä päähän lampulla.

Väkivaltaista välikohtausta puitiin tänään maanantaina oikeudessa valtavan mediamylläkän keskellä. The Sun ja Daily Mail kertovat, että Flack itki vuolaasti, kun syyttäjä kuvaili tapahtumaketjua.

Brittimedian mukaan Flackin oikeudenkäynti houkutteli paikalle runsaasti myös tavallisia kansalaisia. Yleisön sanotaan huutaneen herjauksia juontajalle oikeustalon ulkopuolella.­

Syyttäjän mukaan Lewis Burton sai vakavan päävamman ja oli tapahtumahetkellä vakuuttunut siitä, että Flack yrittää tappaa hänet. Oikeudessa kuvailtiin Burtonin olleen yltä päältä veressä, kun poliisit saapuivat paikalle.

– Burton soitti hätänumeroon ja sanoi, että ”hän yritti tappaa minut”. Lewis sanoi Flackin seonneen ja rikkovan tavaroita. Hän lähestulkoon aneli hätäkeskuspäivystäjältä apua, syyttäjä kuvaili oikeudessa The Sunin mukaan.

– Ensimmäinen poliisi saapui paikalle noin kahdeksan minuuttia hätäpuhelun jälkeen. Lewis ja Flack olivat kauttaaltaan veressä ja poliisi on kuvaillut näyn olleen kuin suoraan kauhuelokuvasta.

Hätäpuhelun kerrotaan kestäneen noin kolme minuuttia ja nauhalla kuuluu selvästi, kuinka Caroline Flack kiljuu taustalla ja haukkuu miesystäväänsä. The Sun -lehden mukaan Flack vastusti pidätystä ja poliisit painoivat hänet maahan.

Caroline Flack menetti pestinsä Love Islandin juontajana 12. joulukuuta tapahtuneen väkivaltaisen selkkauksen takia.­

Brittimedian mukaan väkivaltainen välikohtaus sai alkunsa tekstiviesteistä, jotka Flack oli löytänyt miesystävänsä puhelimesta. Flack epäili miehellään olevan salasuhde toiseen naiseen ja hurjistunut juontaja oli hyökännyt nukkuvan Lewisin kimppuun.

Ex-tennistähti Lewis Burton on seurustellut Caroline Flackin kanssa vajaan vuoden verran. Parin lähipiirin mukaan he yrittävät nyt kääntää uuden sivun suhteessaan.­

Daily Mailin mukaan Flackia kiellettiin olemasta missään yhteydessä Burtoniin ennen oikeudenkäyntiä. Syyttäjän mukaan juontaja oli kuitenkin rikkonut kieltoa ja julkaissut Instagramissa lemmekkäitä viestejä miesystävälleen.

Flackin asianajaja kertoi Daily Mailin mukaan oikeudelle, että Flack haluaisi viettää joulun ja uudenvuoden Lewis Burtonin kanssa, sillä he ovat saaneet asianajan mukaan selviteltyä erimielisyyksiään.

– Nyt on joulu ja hän on kärsinyt aivan tarpeeksi, Flackin asianajaja vetosi.

Love Island on yksi Iso-Britannian ylivoimaisesti suosituimmista tosi-tv-formaateista. Rakkausrealitya on esitetty maassa vuodesta 2015 alkaen ja siitä asti sen juontajana on toiminut Caroline Flack. Love Islandin ohella Flack, 40, on nähty muun muassa X Factorin juontajana.­

Brittimedia kertoo, että oikeudenkäynti jatkuu maaliskuussa. Oikeus määräsi, ettei Flack saisi edelleenkään olla missään yhteydessä miesystäväänsä.

Flack riensi oikeudenkäynnin jälkeen Instagramiin, jossa hän kiitti fanejaan saamastaan tuesta.

– Tiedän, ettette te kaikki usko sitä, mitä kuulitte tänään oikeudessa. Kiitos jatkuvasta tuestanne ja rakkaudestani. Tulee olemaan helpotus, ku pääsen kertomaan oman versioni tapahtumista, Flack kirjoittaa Instagramissaan.

Caroline riensi oikeudenkäynnin jälkeen Instagramiin.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?