Kai Fagerlund sanoi tyttöystävälleen koodisanan ja hän alkoi heti itkeä – Selviytyjät-voittaja kertoo, mihin käyttää 30 000 euron voittopotin - Viihde - Ilta-Sanomat

Kai Fagerlund sanoi tyttöystävälleen koodisanan ja hän alkoi heti itkeä – Selviytyjät-voittaja kertoo, mihin käyttää 30 000 euron voittopotin

Vantaalainen myyntipäällikkö rakastaa matkustelemista. Kun voitto ratkesi, hän osti ensi töikseen matkan kauas Suomesta.

16.12.2019 16:00

Selviytyjät Suomi -ohjelman voittaja selvisi tv-ruudussa sunnuntai-iltana.

Myyntipäällikkönä työskentelevä vantaalainen Kai Fagerlund onnistui nappaamaan itselleen himoitun 30 000 euron voittopotin.

IS tapasi Kain, 27, maanantaina vuorokausi sen jälkeen, kun voitto selvisi televisiossa.

Kuva Selviytyjien finaalijaksosta. Kolme parasta olivat Nora (oikealla), Kai (keskellä) ja Viivi.­

Kai kertoo, että oli kertonut voitostaan etukäteen vain tyttöystävälleen Jennalle. He olivat sopineet, että jos Kai on voittanut kisan, hän sanoo puhelimessa Jennalle koodisanan, kun pääsee soittamaan hänelle ensimmäisen kerran Filippiineiltä.

Kun mies lausui salaisen koodisanansa kumppanilleen, tämä alkoi välittömästi itkeä. Kai muistelee tilannetta nyt lämmöllä.

– Tuntui niin hyvältä sanoa se hänelle. Päätimme sitten yhdessä, että pidämme salaisuuden. Edes oma äitini ei tiennyt ennen sunnuntai-iltaa, että voitin kisan.

Voittopotin käyttämiseen Kailla on jo selkeä suunnitelma.

– Käytän rahat oman työurani kehittämiseen ja matkustamiseen, hän sanoo.

– Ensimmäiseksi ostin palkintorahoilla Jennalle syntymäpäivälahjaksi matkan Machu Picchuun Peruun. Ihanaa lähteä tämän jälkeen lomalle yhdessä.

Voittorahoillaan Kai aikoo viedä pitkäaikaisen tyttöystävänsä unelmien matkalle Etelä-Amerikkaan.­

Yhdeksän vuotta yhdessä ollut pariskunta on matkustellut vuosien varrella useasti yhdessä.

Etelä-Amerikan reissu alkaa tammikuussa ja päättyy vasta maaliskuussa.

– Olemme matkustelleet aika paljon. Toissa vuonna olimme kymmenen kuukauden reissulla ja sitten on ollut paljon kuukauden mittaisia matkoja.

Yksi Kain hienoimpia matkakokemuksia on ollut, kun hän hyppäsi junaan Tikkurilan juna-asemalla ja matkusti julkisilla kulkuneuvoilla Ho Chi Minhiin asti.

– Monta kertaa jouduttiin pulaankin. Mutta kun ihminen on ihmisten keskellä, niin saa yleensä olla rauhallisin mielin. Aasiassa matkustellessa sekin voi vaikuttaa, että tällainen 190-senttinen mies ei ehkä joudu ihan niin usein ongelmiin kuin jossain muualla voisi joutua, Kai arvioi.

Kain kokemuksen mukaan suomalaiset ovat äärimmäisen rauhallisia, kohteliaita ja huomioon ottavia.

– Se on sellainen yleinen vitsi, mutta itse arvostan sitä tosi paljon suomalaisissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?