F1-perijättären joululoma sai karun käänteen – kaunottaren 60 miljoonan euron korut päätyivät murtovarkaiden saaliiksi - Viihde - Ilta-Sanomat

F1-perijättären joululoma sai karun käänteen – kaunottaren 60 miljoonan euron korut päätyivät murtovarkaiden saaliiksi

Pitkäkyntiset anastivat Bernie Ecclestonen Tamara-tyttären kartanosta kymmenien miljoonien eurojen arvoisia koruja.

Naapureiden mukaan jokainen Tamara Ecclestonen kassakaapissa ollut koru lähti pitkäkyntisten matkaan.­

16.12.2019 9:10

F1-perijätär Tamara Ecclestonen kartanoon murtauduttiin myöhään perjantai-iltana, kertovat brittilehdet The Sun ja Daily Mail. Ecclestonen, 35, koti sijaitsee lähellä Kensingtonin palatsia, eräällä Lontoon kalleimmista alueista. Naapurustossa on brittimedian mukaan ympärivuorokautinen vartiointi. Perijätär oli matkustanut joulunviettoon ja jättänyt kotinsa vartijoiden hoiviin.

Daily Mail kertoo pitkäkyntisten murtautuneen kartanoon perjantaina vain tunteja Ecclestonen lähdön jälkeen ja varastaneen arviolta koruja ja arvoesineitä liki 60 miljoonan euron edestä.

Brittimedian mukaan varkaat tutkivat paikkoja noin 50 minuutin ajan, ennen kuin vartija keskeytti heidän puuhansa.

Tamara Ecclestone ja hänen aviomiehensä Jay Rutland olivat lähteneet kotoaan vain pari tuntia ennen kuin murtovarkaat tunkeutuivat taloon.­

The Sunin tietojen mukaan asuinalueen vartijoiden lisäksi vartijat päivystävät Ecclestonen kartanossa ympäri vuorokauden.

Varkaat saivat saaliiksi muun muassa Ecclestonen sormuksia ja korvakoruja, sekä Cartierin 96 000 euron arvoisen rannekorun.

Naapurit kertovat The Sunille poliisien saapuneen Ecclestonen kartanolle noin kello 23.30 paikallista aikaa.

– Tämä järkyttävää, sillä hänen (Tamara Ecclestonen) koti on yksi vartioiduimmista taloista Lontoossa ja katu yksi Lontoon turvallisimmista, naapuri kertoo lehdelle.

Anastettujen korujen joukossa oli muun muassa Cartierin rannekoru, jonka Tamara Ecclestone sai häälahjaksi.­

Naapureiden mukaan varkaat ilmeisesti tiesivät missä Ecclestone ja hänen aviomiehensä Jay Rutland säilyttävät arvoesineitään.

– Varkaat olivat talossa 50 minuutin ajan ja heillä oli aikaa murtautua Tamaran ja Jayn vaatehuoneissa oleviin kassakaappeihin. Niitä ei ole helppo löytää. Jokainen kassakaapissa ollut koru vietiin ja monilla niillä oli tunnearvoa.

Entinen F1-moguli Bernie Ecclestone kuvattuna tyttäriensä Petran ja Tamaran kanssa.­

The Sunille kerrotaan, että varkaat olivat kiivenneet taloa ympäröivän aidan yli, hiippailleet puutarhaan ja murtautuneen sisään ikkunasta.

Daily Mail ja The Sun kertovat, että asuinalueella majailevat Ecclestonen lisäksi muun muassa Chelsea-jalkapallojoukkueen omistaja Roman Abramovich, Brunein sulttaani ja Kiinan rikkain mies Wang Jianlin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Ecclestonen perhe on joutunut tekemisiin pitkäkyntisten kanssa. 2017 Tamara Ecclestonen lanko James Stunt kertoi murtovarkaiden vieneen häneltä omaisuutta 107 miljoonan euron edestä.

2010 Tamaran isä Bernie Ecclestone ryöstettiin Lontoon Knightsbridgen alueella sijaitsevan kotinsa edessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?