Entinen Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth sai lapsen – julkaisi hellyttävän kuvan vastasyntyneen tytön kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth sai lapsen – julkaisi hellyttävän kuvan vastasyntyneen tytön kanssa

Mia Ehrnrooth sai puolisonsa kanssa toisen lapsensa.

15.12.2019 12:25

Entinen Salatut elämät -tähti, nykyinen yrittäjä Mia Ehrnrooth on saanut toisen lapsensa. Ehrnrooth kertoi ilouutiset Instagram-tilillään sunnuntaina aamupäivällä.

Näyttelijä kertoo, että tyttövauva syntyi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ehrnrooth julkaisi kuvapalvelussa otoksen, jossa vastasyntynyt pienokainen lepää hänen sylissään.

– Viime yönä tämä pikkutyttö syntyi, hän kirjoittaa kuvatekstissä sydänten kera.

Kuva on kerännyt hetkessä yli 2000 tykkäystä ja lukuisia onnitteluja. Perheenlisäyksestä ovat onnitelleet myös monet julkisuuden henkilöt, muun muassa Sara Parikka, Maria Veitola, Jannika B, Piritta Hagman ja Janni Hussi.

Ehrnroothilla ja hänen puolisollaan, yrittäjä Joel Roosilla on ennestään parivuotias Filip-poika.

Ehrnrooth poikansa Filipin kanssa.­

Ehrnrooth kertoi IS:lle kesällä saaneensa alkuvuodesta keskenmenon. Pian keskenmenon jälkeen pari sai tietää odottavansa uudelleen lasta.

– Olemme mieheni kanssa lapsirakkaita. Onni olikin käsinkosketeltavissa, kun sain sitten keskenmenon jälkeen jonkin ajan kuluttua tietää, että odotan vauvaa, Mia sanoi silmät kostuen.

– Lapsen saaminen ei ole itsestäänselvyys ja olemme mieheni kanssa äärimmäisen kiitollisia, hän päätti.

Mia Ehrnrooth näytteli suomalaisten suosikkisaippuasarjassa Cindyä yli neljän vuoden ajan. Hän jätti sarjan vuonna 2014.

– Salkkarit on aivan ihana työpaikka, mutta oman uran kannalta halusin kokeilla jotain muutakin, hän kertoi IS:lle tuolloin.

– Mietin asiaa tosi pitkään, mutta olen iloinen, että uskalsin vihdoin hypätä pois mukavuusalueeltani.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?