Huomasitko? Ylistetty Nobel-gaalan asu paljasti prinsessa Sofian niskaa koristavan auringon – sama tatuointi kohautti Ruotsissa neljä vuotta sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

Huomasitko? Ylistetty Nobel-gaalan asu paljasti prinsessa Sofian niskaa koristavan auringon – sama tatuointi kohautti Ruotsissa neljä vuotta sitten

Prinsessa Sofian niskaa koristaa näyttävä tatuointi, jonka naisen Nobel-gaalassa pitämä iltapuku paljasti kokonaan.

Prinsessa Sofialla on useita tatuointeja ympäri kehoaan. Yksi niistä on niskaa koristava aurinko.­

11.12.2019 12:59

Ruotsissa juhlittiin tiistai-iltana vuosittain järjestettävää Nobel-gaalaa. Kuninkaallisten juhlatyylit ovat kiinnostaneet vuosi toisensa jälkeen Nobel-gaalaa kotisohvilta seuraavia ja tänäkin vuonna katseet kääntyivät erityisesti prinsessa Victorian, prinsessa Madeleinen sekä prinsessa Sofian asuvalintoihin.

Ruotsin prinssi Carl Philipin puoliso Sofia edusti tämän vuoden Nobel-gaalan juhlaillalliselle hehkuvan turkoosissa juhlapuvussa. Emelie Janrellin suunnittelemaa iltapukua hehkutettiin runsaasti ruotsalaismedioissa ja Sofian tyyliä ylistettiin harvinaisen upeaksi.

– Yksi sana: Wow! Svensk Damtidning hehkutti jutussaan.

Ruotsalaismedioissa prinsessa Sofian asuvalintaa hehkutettiin upeaksi.­

Tarkkasilmäisimmät television katsojat huomasivat myös, että puku paljasti prinsessa Sofian tatuoinnin, jota nainen on usein pyrkinyt vaatteillaan peittämään. Sofian niskaa koristaa näyttävä, auringon mallinen tatuointi, jonka turkoosi iltapuku paljasti kokonaan.

Prinsessa Sofian kehoa koristavat tatuoinnit nousivat suureksi puheenaiheeksi Ruotsissa kesällä 2015, kun Tukholmassa juhlittiin Sofian ja Carl Philipin häitä. Ruotsalaismedia arvuutteli tuolloin nähtäisikö prinsessan yllä hääpuku, joka paljastaisi hänen tatuointinsa.

Toisin kuin kuninkaallisasiantuntijat ja media uskoivat, prinsessa asteli hääkirkkoon puvussa, joka ei peitellyt hänen niskaansa koristavaa tatuointia.

Prinsessa Sofian niskassa on näyttävä auringon mallinen tatuointi.­

Osa ruotsalaisista piti ennenkuulumattomana, että Ruotsin prinsessalla on tatuointeja, mutta kuninkaallisasiantuntijat pitivät sitä kannanottona. Sofian uskottiin viestivän asuvalinnallaan, ettei hän häpeä menneisyyttään. Ennen prinssi Carl Philipin tapaamista Sofia tunnettiin glamourmallina ja tosi-tv-tähtenä.

Prinsessalla on useita tatuointeja ympäri kehoaan. Hänen nilkkaansa koristaa pienen kirjainten ja symbolien yhdistelmä, jonka tarkemmasta merkityksestä prinsessa ei ole kertonut julkisuudessa. Oikeaa kylkeä puolestaan koristaa näyttävä perhostatuointi, jota prinsessa on harvoin esitellyt julkisuudessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?