Antti J. Jokisen uuden elokuvasarjan näyttelijätähdet esiteltiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti J. Jokisen uuden elokuvasarjan näyttelijätähdet esiteltiin

Kuvituskuva
Julkaistu: 11.12.2019 8:31

Elokuvateatteri Maximissa järjestettävässä tiedotustilaisuudessa esiteltiin Antti J. Jokisen uuden kansainvälisen suurtuotannon tähdet.

Antti J. Jokisen perustama tuotantoyhtiö Cinematic Inc. tuottaa kansainvälisen toimintatrillerielokuvasarjan, joka pohjautuu kirjailija Ilkka Remeksen suosituimpiin kirjoihin. Laajan elokuvaprojektin keskiössä ovat Euroopan erikoisjoukot. Jokinen toimii itse myös elokuvan ohjaajana.

Elokuvahanketta esitellään tarkemmin tänään keskiviikkona järjestettävässä tiedotustilaisuudessa. Samalla esitellään myös elokuvassa esiintyvät näyttelijät.

– Tapahtumassa esitellään koko elokuvahanke ja siinä esiintyvät Suomen kansainvälisesti tunnetuimmat näyttelijät, Cinematic-yhtiön tiedotteessa kerrotaan.

  • Suora lähetys on päättynyt.

Suurtuotantoa kuvataan sekä Suomessa että ulkomailla, ja se tuo monin tavoin uutta henkeä suomalaiseen elokuvaan niin tuotanto-, toteutus- kuin yhteistyötavoiltaan. Tuotannossa käytetään esimerkiksi ensimmäistä kertaa Suomessa tulevaisuusteknologiaa ja pelimoottoreita sisällön luomisessa.

Tuoreimmat osastosta