Nicke Lignellin arki muuttui: ensimmäinen tv-rooli vuosikymmeneen – lisäksi kotona odottaa uusi tilanne

Näyttelijä Nicke Lignell, 53, hyppää mukaan sairaalasarja Sykkeen seitsemännelle tuotantokaudelle.

Nicke Lignell esittää suositussa sairaalasarjassa kirurgia.

10.12.2019 21:18

Sairaalasarja Syke tekee paluun suomalaisten olohuoneisiin alkuvuodesta, kun ohjelman seitsemäs tuotantokausi pyörähtää käyntiin 3. tammikuuta.

Traumapolin arkeen sukeltava sarja esittelee tulevalla tuotantokaudella myös kaksi täysin uutta hahmoa. Heistä toinen on yleiskirurgi Jari Valkjärvi, jonka saappaisiin astuu pitkän linjan näyttelijä Nicke Lignell.

– Tämä on ollut todella hauska ja kiva projekti. Koko tämä sairaalamaailma on alkanut kiinnostaa, kun se on avautunut näin todellisena. Tai niin todellisena, kun se nyt voidaan draamaversiona toteuttaa, Lignell kertoili tunnelmiaan Ilta-Sanomille sarjan lehdistötilaisuudessa maanantaina.

Lignell, 53, on luonut pitkän uran näyttelijänä. Siitä huolimatta miehen viimeisimmästä varsinaisesta roolista televisiosarjassa on ehtinyt vierähtää jo kymmenen vuotta. Siispä Lignell oli äärimmäisen innoissaan hyppäämässä mukaan Sykkeen kaltaiseen tuotantoon.

– On hauskaa olla pitkästä aikaa televisiosarjassa mukana. Täällä on todella hyvä työyhteisö, joskin koko ajan on uutta opeteltavaa, Lignell kertoi.

– Meillä on kuvauksissa koko ajan ammattilaisia paikalla, jotka tietää, miltä erilaisten toimenpiteiden tulisi näyttää. Tämä on hyvin käytännönläheistä, hän lisäsi.

Raakel ja Nicke totuttelevat elämään taas kahdestaan. Kuva Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yleisöstä viime vuodelta.

Lignellin ja hänen Raakel-vaimonsa arki on kokenut viimeisten vuosien aikana merkittävän murroksen, kun kaikki pariskunnan viisi aikuista lasta ovat muuttaneet pois perheen yhteisestä kodista. Nyt kaksikko yrittää totutella jälleen elämään ihan vain kahdestaan.

– Tavallaanhan me ollaan pikkuhiljaa nyt tultu takaisin siihen, mistä aikanaan suhde aloitettiin. Toki se muuttaa arkea, mutta emme ole mitään suuria projekteja ehtineet vielä toteuttamaan, Lignell pohti.

– Sellaista rauhallista arkea Sipoossa elellään. Haluamme kyllä matkustella. Edelleen, vaikka eletäänkin tällaisia aikoja, ettei juuri saisi lentää. Se olisi mukavaa, mutta kaksi koiraa sitoo meitä jonkin verran, hän naurahti.

Näyttelijä on kuitenkin toiveikas sen suhteen, että jouluna lähes koko perhe saataisiin jälleen saman katon alle edes hetkeksi. Tosin yksi perheen lapsista ilmoitti jo viettävänsä joulun anoppinsa luona, joten aivan täysimääräisesti haave ei toteudu.

– Kai tähän pitää tottua ja hyväksyä se, että joulunakin lapset saattavat olla jossain muualla, Lignell harmitteli.

– Mutta kyllä me pyrimme kokoontumaan. Nämä ovat ainoita päiviä vuodessa, kun voi odottaa, että koko perhe on läsnä, hän jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?