Muusikko Pauli Hanhiniemi: ”Elämä kallistuu positiivisten asioiden puolelle” - Viihde - Ilta-Sanomat

Muusikko Pauli Hanhiniemi: ”Elämä kallistuu positiivisten asioiden puolelle”

Muusikko Pauli Hanhiniemi on kirjoittanut elämänsä ensimmäisen romaanin. – Silloinen naisystäväni oli Lampedusan saarella töissä ja olin mukana pitämässä huolta pienestä pojastamme. Aikaa jäi kirjoittamiseen, Pauli Hanhiniemi kertoo.

14.12.2019 7:53

Muusikko Pauli Hanhiniemi puhuu verkkaiseen tahtiin. Hän maistelee mennyttä elämäänsä Tainola Show -podcastissa ja sanoo olevan todella kapeakatseista, jos alkaa arvostella elettyä elämää.

– Elämä menee siten, että tapahtuu yhtä sun toista. Elämä vie johonkin päin ja me muutumme siinä mukana, hän juttelee.

  • Kuuntele koko Tainola Show -podcast alla olevasta soittimesta. Jos soitin ei näy oikein, voit kuunnella jakson Suplasta tästä.

Sympaattinen 55-vuotias mies painottaa karsineensa turhat asiat elämästään pois ja nauttivansa nyt olostaan uudella tavalla.

– Minulla on hyvä olla. Kyllä elämä kallistuu positiivisten asioiden puolelle, hän huomauttaa Tainola Show -podcastissa.

Suuren ilon tälle muusikolle, sanoittajalle ja säveltäjälle tuovat jo aikuiset lapset sekä viimeisimmästä suhteesta italialaiseen Ilariaan syntynyt pieni poika.

Leivän tuo pöytään muusikon työ, mutta on hän nyt kirjoittanut esikoisromaaninsa Kaukopuhelu (Docendo). Jo 2004 Paulilta ilmestyi Soitto on sanoja -teos. Kirjassa hän ikään kuin kertoo lapsilleen elämäntaipaleestaan.

– Romaani syntyi Lambedusan saarella, jossa silloinen naisystäväni (Ilaria) toimi tutkijan assistenttina. Hoidin poikaamme ja ryhdyin myös kirjoittamaan, näin syntyi tarina, joka muun muassa vie nuorten aikuisten pakahtuviin sielunmaisemiin, kuuluisaksi aikoinaan Kolmas Nainen -yhtyeen laulusolistina tullut Hanhiniemi sanoo.

Aiemmin julkaistuja Tainola Show’n podcasteja ja videoita voit kuunnella ja katsoa tästä.

Kaikki Ilta-Sanomien podcastit löytyvät osoitteesta is.fi/podcast eli täältä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?