Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen, 23, julkaisi äitinsä kanssa yhteiskuvan, joka sai fanit hieraisemaan silmiään: ”Sulla on hyvät geenit” - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen, 23, julkaisi äitinsä kanssa yhteiskuvan, joka sai fanit hieraisemaan silmiään: ”Sulla on hyvät geenit”

Näyttelijä Kerttu Rissasen fanit huomasivat, että hän on kuin ilmetty äitinsä.

Kerttu Rissanen on näytellyt Salatut elämät -sarjassa viisi vuotta.­

9.12.2019 20:28

Salatut elämät -tähti Kerttu Rissanen, 23, ilahdutti sunnuntaina fanejaan Instagramissa julkaisemalla yhteiskuvan äitinsä kanssa. Näyttelijä julkaisi tilillään kuvan, jossa hän poseeraa vierekkäin äitinsä kanssa.

– With mama. Pikavisiitti Turussa oli hyvä, perhe on tärkeä! Rissanen kertoo kuvatekstissä.

Salkkarit-tähden fanit kiinnittivät heti huomiota siihen, että Rissanen on kuin ilmetty äitinsä. Vaikka näyttelijän äidillä on kuvassa silmät kiinni, on kaksikon yhdennäköisyys silti selkeää.

Kuvaan kerääntyi nopeasti kymmeniä kommentteja, joissa moni myöntää luulleensa, että Rissasen vierellä on tämän sisko. Muun muassa näin häkeltyneet seuraajat kommentoivat yhteiskuvaa:

– Katoin myös että onko siinä peili välissä. Kylläpä olet äitisi näköinen.

– Luulin siskokses!

– Ootte aivan kloonit. Tsiisus ei voi erehtyy!

– Mä luulin että äitisi on siskosi.

– Te ootte ihan identtisiä.

– Luulin siskoksi eli sulla on hyvät geenit.

– Katoin eka että kaksi kerttua.

– Ihan kuin kaksosia.

– Nyt selvisi, ketä voi kiittää upeasta ulkonäöstäsi.

23-vuotias Rissanen on näytellyt Salatut elämät -suosikkisarjassa vuodesta 2014 saakka. Rissanen on löytänyt Salatuista elämistä paitsi työn itselleen, myös rakkauden. Hän tutustui sarjan kuvauksissa siinä vuosia Aki Nikkistä Salkkareista näytelleeseen Sami Uotilaan.

Kaksikon työtoveruus syveni hiljalleen rakkaudeksi ja huhut heidän suhteestaan leimahtivat. Tänä syksynä Rissanen vahvisti IS:lle, että hän seurustelee 48-vuotiaan Uotilan kanssa. Hän kertoi, että pari on ollut yhdessä reilun vuoden.

Uotila on näytellyt Salatuissa elämissä sarjan alusta asti. Hän kuitenkin poistui sarjasta vuonna 2002, mutta palasi Aki Nikkisen rooliin vuonna 2014.

Rissanen toimii näyttelijän työn ohella myös ryhmäliikuntaohjaajana ja harrastaa tanssia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?