Poptähti Pink ajoi hiuksensa – selitti tempausta salaperäisellä lauseella: ”Päästän irti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Poptähti Pink ajoi hiuksensa – selitti tempausta salaperäisellä lauseella: ”Päästän irti”

Fanit innostuivat huomatessaan, että laulajatähti Pink on ajanut hiuksensa.

Laulaja Pink saksi irti loputkin hiuksistaan.­

9.12.2019 18:08

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Beth Moore, on tunnettu lyhyistä hiuksistaan. Nyt nainen on kuitenkin luopunut lähes kaikista kutreistaan.

40-vuotias Pink julkaisi Instagramissaan äskettäin ylhäältä päin otetun kuvan, jossa näkyy hänen uusi siilitukkansa. Käsissään Pink pitelee ajeltuja hiuksiaan.

– Päästän irti, Pink totesi lyhyesti kuvatekstissä.

Laulajatähden uusi kampaus kirvoitti faneilta kasapäin ilahtuneita viestejä. Moni kehui Pinkin valintaa, ja useat kertoivat omia kokemuksiaan hiusten menettämisestä tai ajelemisesta.

– Olet rohkea!

– Vau mikä rohkeus ja itseluottamus!

– Luulen, että minäkin leikkaan pian hiukseni.

– Tuo tulee tuntumaan kylmältä pari ekaa päivää.

– Onko tässä jotain syvällisempää menossa? Mistä sinä olet päästämässä irti?

– Toivon, että jokainen nainen voisi kokea kerran elämässään tuon voimaannuttavan tunteen, joka hiusten ajelemisesta tulee!

– Mahtavaa! Ajoin omani ja annoin hyväntekeväisyyteen.

– Minulla oli noin lyhyet hiukset monta vuotta. Se oli niin vapauttavaa.

Fanit jakoivat myös koskettavia tarinoita syöpään sairastumisesta ja kertoivat Pinkin tyylimuutoksen tuoneen voimaa heille.

– Olet todella iso inspiraatio meille, jotka taistelemme syövän kanssa. Teet tästä sairastamisen vaiheesta niin paljon helpompaa ja tyylikkäämpää. Kiitos!

– Kiitos, että teit tämän! Olen tällä hetkellä sädehoidoissa syövän takia ja menetän pian hiukseni. Olen pelännyt hiusteni lähtemistä, mutta nyt sinä sait minut innostumaan asiasta.

Pinkillä nähtiin pidemmät hiukset vielä marraskuussa hänen edustaessaan People’s Choice -gaalassa Kaliforniassa.­

Pink tunnetaan rohkeista ulostuloistaan, ja hän käyttääkin sosiaalista mediaa nostaakseen keskusteluun tärkeäksi katsomiaan aiheita. Muutama vuosi sitten kahden lapsen äiti julkaisi kuvan rintamaitopumpuista kertoakseen, millaista imettävän äidin arki on.

Pink on naimisissa motocross-ajaja Carey Hartin kanssa. Pari vihittiin vuonna 2006 ja he erosi hetkeksi 2008. Vuotta myöhemmin he kuitenkin palasivat yhteen. Pariskunnan esikoistytär Willow Sage syntyi kesäkuussa 2011 ja poika Jameson Moon joulukuussa 2016.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?