Konkurssin tehnyt Katie Price haluaa epätoivoisesti pois Britanniasta – haaveilee muutosta Yhdysvaltoihin tuhlattuaan yli 50 miljoonan euron omaisuutensa - Viihde - Ilta-Sanomat

Konkurssin tehnyt Katie Price haluaa epätoivoisesti pois Britanniasta – haaveilee muutosta Yhdysvaltoihin tuhlattuaan yli 50 miljoonan euron omaisuutensa

Katie Price haaveilee paremmasta elämästä Amerikassa.

Katie Price haaveilee paremmasta elämästä Amerikassa.

Julkaistu: 8.12.2019 22:22

Varaton Katie Price haaveilee uudesta alusta Amerikassa.

Katie Pricella, 41, on on riittänyt huolia viimeiset pari kuukautta, sillä nainen on tehnyt täyden konkurssin.

Price ajautui konkurssiin tuhlattuaan koko 53 miljoonan euron omaisuutensa.

Nyt muun muassa Mirror, The Sun ja Daily Star uutisoivat, että Price haluaa epätoivoisesti muuttaa pois Britanniasta. Nainen haaveilee lehtien mukaan muutosta Yhdysvaltoihin.

Mirrorin mukaan Price toivoo, että voisi toteuttaa uuden My Crazy Life -ohjelmansa kuvaukset Yhdysvalloissa. Nainen toivoo voivansa laajentaa fanikuntaansa Yhdysvalloissa.

Katie Price ajattelee, että voisi tehdä rahaa Yhdysvalloissa.

Katie Price ajattelee, että voisi tehdä rahaa Yhdysvalloissa.

– Katie on sanonut, että kaikkien viime kuukausin tapahtumien jälkeen hänen tulevaisuutensa saattaisi olla jossain muualla, kertoi Pricen lähipiiriin kuuluva lähde The Sunille.

Lehden lähteen mukaan kohujulkisuudessa vuosia ollut Price ajattelee, että hän voisi hyötyä muutosta taloudellisesti.

– Hän rakastaa Amerikkaa ja haluaisi kuvata uuden tv-ohjelmansa siellä. Hän ajattelee, että katsojat Yhdysvalloissa voisivat pitää hänestä ja hän voisi tehdä rahaa siellä.

– Katie rakastaa kaikkia amerikkalaisia tv-ohjelmia, joissa esiintyvät kotiäidit. Hän ajattelee, että ihmiset jotka katsovat niitä, voisivat olla kiinnostuneita siitä, miten hän elää elämäänsä.

Katie Price on ajautunut vakaviin talousvaikeuksiin Britanniassa.

Katie Price on ajautunut vakaviin talousvaikeuksiin Britanniassa.

Lehden lähteen mukaan Price myös tietää, että viiden lapsen kanssa muuttaminen ei välttämättä ole helppoa.

– Katie on ollut onneton viime viikkoina, joten hän ajattelee, että muutto voisi tehdä hyvää kaikille.

Pricen omaisuus hupeni, sillä hän käytti valtavia summia lomiin, kosmeettisiin toimenpiteisiin ja hulppeisiin lahjoihin.

Hän velkaantui, kun ei onnistunut maksamaan kertyneitä velkojaan pankille. Hänen tilinsä jäädytettiin ja hänet todettiin varattomaksi.

Entinen glamourmalli ja tosi-tv-tähti asetettiin konkurssiin Britannian tuomioistuimessa, missä hänen todettiin epäonnistuneen velkojensa suunnitellussa takaisinmaksussa.

Katie Price aikoo mahdollisesti kuvata uutta tv-sarjaa Yhdysvalloissa.

Katie Price aikoo mahdollisesti kuvata uutta tv-sarjaa Yhdysvalloissa.

Price ei ollut paikalla istunnossa.

Katie Price on ollut viime aikoina synkässä syöksykierteessä. 41-vuotias povipommi teki viime vuonna suunnitelman velkojiensa kanssa tuhlattuaan koko yli 50 miljoonaan euron omaisuutensa. Ex-mallin oli tarkoitus maksaa velkojilleen 14 000 euroa kuussa. Viranomaisten mukaan Price ei ole kuitenkaan noudattanut suunnitelmaa.

Konkurssin myötä pesänhoitaja ottaa haltuunsa Pricen jäljellä olevat varat ja omaisuuden. Lehtitietojen mukaan Pricella on velkaa päätähuimaavat 934 000 euroa.

Katie Pricella on viisi lasta, joiden kanssa hän on asunut parin miljoonan euron arvoisessa kartanossa Britanniassa. Daily Mailin mukaan on mahdollista, että Price menettää kotinsa.

Katie Price tuli tunnetuksi kotimaassaan 1990-luvulla glamourmallina nimellä Jordan. Price nousi urallaan ja kohuillaan erikoiseen suosioon, joka toi hänelle kymmenien miljoonien omaisuuden muun muassa kuvauksien, tv-ohjelmien ja kirjojen muodossa.

Tuoreimmat osastosta