Miss Universum -kisat ratkeavat – 23-vuotias Anni Harjunpää poseerasi sinivalkoisissa bikineissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Miss Universum -kisat ratkeavat – 23-vuotias Anni Harjunpää poseerasi sinivalkoisissa bikineissä

Miss Suomi valitsi maailman suurimman missikilpailun uimapukukierrokselle ylleen sinivalkoiset bikinit.

Anni Harjunpää hurmasi Miss Universum -kisoissa uimapukukierroksella.

8.12.2019 11:00

Miss Universum -kilpailut järjestetään tänä viikonloppuna Yhdysvalloissa, Atlantassa. Voittaja ratkeaa sunnuntai-iltana eli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa.

Samaan aikaan kun Suomessa juhlittiin itsenäisyyspäivää, Miss Universum -kisoissa järjestettiin perinteinen uimapukukierros.

Suomea edustaa kisoissa sastamalalainen Anni Harjunpää.

23-vuotias Anni edusti 6. joulukuuta missikisojen uimapukukierroksella sinivalkoisissa bikineissä.

Anni Harjunpää astui uimapukukierrokselle sinivalkoisissa bikineissä.

Anni lensi Atlantaan marraskuun lopussa koitosta varten. Hän kertoi tuolloin IS:n haastattelussa, että on harjoitellut kisaa varten ”kävelyä ja esiintymistä, puhetta ja äänenkäyttöä sekä psyykkistä puolta”.

– Mentaalipuolella olen opetellut muun muassa sitä, kuinka saan itseni hehkumaan lavalla ja kuinka saan itseni oikeaan positiiviseen mielentilaan enkä jännitä liikaa, hän sanoi.

Anni arvioi, että omalla asenteella on valtava vaikutus isossa missikilpailussa.

– Jos menee lavalle sillä asenteella, että apua, mitenköhän mä pärjään kaikkien näiden kaunottarien keskellä, niin silloin tuomaristo ei varmasti huomaa minua hyvällä tavalla. Jos taas asenne on kohdallaan, niin silloin mua katsotaan, että vau onpas hän itsevarma ja hehkuu luottoa itseensä, hän pohti.

Sastamalasta kotoisin oleva kaunotar edustaa Suomea Atlantassa.

Tältä Anni näyttää fantasia-asussaan.

Anni Harjunpää Miss Suomi -kisojen bikinikuvauksissa.

Miss Universum -kisojen ennakkosuosikkien joukossa ovat tänä vuonna olleet muun muassa Miss Thaimaa, Miss Brasilia, Miss Filippiinit ja Miss Puerto Rico.

Suomi ei ole yltänyt ennakkosuosikkien joukkoon suurien missiportaalien ennakkoarvioissa. Esimerkiksi suosittu missifanisivusto Missosology jätti Suomen kokonaan huomiotta omissa listauksissaan.

Catriona Gray voitti viime vuonna Miss Universumit.

Viime vuonna Miss Universumin tittelin voitti filippiiniläinen Catriona Gray.

Kisan juontaa tänä vuonna Steve Harvey. Hänelle kävi samoissa kisoissa neljä vuotta sitten käsittämätön moka, kun hän julisti väärän missin voittajaksi. Toiseksi tullut kolumbialaiskaunotar ehti jo poseerata iloisena voittajan kruunu kutreillaan, kunnes erhe huomattiin.

Murheen murtama Miss Kolumbia itki vuolaasti, kun kruunu siirrettiin filippiiniläisen Pia Wurtzbachin päähän.

Uimapukukierroksen voi katsoa kokonaan alla näkyvältä Youtubessa jaetulta videotallenteelta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?