Roope Salminen heräsi ikävään yllätykseen – ajautui sanaharkkaan rintakohunaisen kanssa

Linnan jatkoilla esiintynyt laulaja ei pitänyt siitä, että feministiaktivisti Säde Vallarén arvosteli Madafakin darra -kappaletta ”tissikohun” yhteydessä.

Yksi Linnan jatkojen puhutuimmista käänteistä oli, kun feministiaktivistit Sandra Marins ja Säde Vallarén vilauttivat rintaa jatkojen suorassa tv-lähetyksessä.

Roope Salminen ja koirat -yhtye esitti Kämpin Peilisalissa keikkansa viimeistä kappaletta Madafakin darra, kun kamera kääntyi kuvaamaan yleisöön päin.

Punaiseen iltapukuun pukeutunut Marins oli asemoitunut yleisössä eturiviin. Kun kamera kääntyi häneen, nainen nosti puvussaan rinnan kohdalla olevaa läppää niin, että hänen paljas rintansa päätyi suoraan lähetykseen.

Marins ja Vallarén ovat julkaisseet tempauksestaan paljon materiaalia omissa sosiaalisen median kanavissaan. Päivityksistä paljastuu, että naiset olivat sopineet tempauksestaan keskenään etukäteen.

Joo ja näytettiin ne helvetin Roope Salmisen Madafakin darran soidessa. Miettikääpä ihan vaan sitä biisiä ja sitten meidän tissejä, ja ajatelkaa, kumpi loukkaa enemmän niitä helvetin sotaveteraaneja, Vallarén kirjoittaa tarinoissaan.

Jatkoilla esiintynyt artisti Roope Salminen huomasi Vallarénin tekemän päivityksen ja harmistui siitä.

Salminen reagoi päivitykseen välittömästi.

En keksi, että mikä Madafakin darran tyylisessä kappaleessa loukkaisi veteraaneja. Uskon, että kukin heistä on kokenut sen verran elämässään, ettei ainakaan kirosanajohdannainen anglismi tunnu missään, Salminen pohtii.

Laulaja myöntää pahoittaneensa mielensä siitä, että joutui heräämään tällaiseen vihjailuun Linnan jatkojen jälkeisenä aamuna.

Tuntuu vaan todella typerältä, enkä käsitä, miksi se oli tarpeen.

Näet Salmisen kirjoitukset aiheesta alla näkyvistä kuvankaappauksista.

Vallarén ja Marins nousivat julkisuuteen ensimmäisen kerran jo viime kesäkuussa, kun he paljastivat rintansa Flash Mobissa helteisessä Helsingissä. Silloin naiset kuvailivat mielenilmaustaan IS:n haastattelussa rauhalliseksi, kauniiksi ja voimauttavaksi.

Kuva viime kesäkuulta Hietaniemen uimarannalta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?