TTK-voittaja Christoffer Strandbergin Instagram-kuva sai fanit hieraisemaan silmiään – poseeraa täysin tunnistamattomana - Viihde - Ilta-Sanomat

TTK-voittaja Christoffer Strandbergin Instagram-kuva sai fanit hieraisemaan silmiään – poseeraa täysin tunnistamattomana

Christoffer Strandberg on muuntautumiskykyinen.

5.12.2019 18:34

Tanssi tähtien kanssa -kilpailun hiljattain voittanut Christoffer Strandberg, 30, julkaisi instagram-tilillään kuvan, joka sai fanit hieraisemaan silmiään. Televisiosta tuttu näyttelijä, imitaattori ja koomikkon nimittäin poseeraa kuvassa täysin tunnistamattomana.

Christoffer on totuttu näkemään vaaleissa hiuksissa, mutta uudessa kuvassa hän muistuttaa erehdyttävästi näyttelijä Riku Niemistä, sillä Christoffer nähdään julkaisussa täysin kaljuna.

Myös Christoffer itse vitsailee yhdennäköisyydellä, sillä hän on merkinnyt kuvatekstiin Niemisen ja käyttää Putous-ohjelman aihetunnistetta.

– Iso muna, pieni sielu.Vai miten se meni, Christoffer kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Myös Christofferin fanit ovat ymmärtäneet vitsin.

– Sinä olet niin muuntautumiskykyinen!

– Se on just toistepäin. Pieni muna, iso sielu.

– Näytät hauskalta Chrisu. Näytät samanlaiselta kuin Riku Nieminen!

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma huipentui sunnuntaina jännittävään finaaliin, jossa voitosta kisasi kolme tähtiparia. Finaalissa toisistaan mittaa ottivat Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius, Jannika B ja Aleksi Seppänen sekä Meeri Koutaniemi ja Matti Puro.

Lopulta Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voiton veivät Christoffer ja Jutta. Kilpailussa toiseksi sijoittuivat Jannika ja Aleksi ja Meeri ja Matti nappasivat näin ollen kolmannen sijan äärimmäisen tasaisessa finaalissa.

Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius iloitsivat TTK-voitostaan sunnuntaina.­

Christoffer ja Jutta esittivät finaalissa muiden tähtiparien tavoin kolme tanssia. He nappasivat kahdesta ensimmäisestä tanssistaan, jivesta ja freestyle-numerosta tuomareilta täydet 30 pistettä. Kolmannessa tanssissaan kaksikko valloitti parketin yhdessä tuomari Helena Ahti-Hallbergin kanssa.¨

Vaikka Tanssii tähtien kanssa -finaali oli äärimmäisen tasainen, veivät Christoffer ja Jutta silti ansaitusti voiton.­

Muun muassa suositusta Putous-viihdeohjelmasta tuttu Christoffer on kuulunut kilpailun kirkkaimpiin ennakkosuosikkeihin heti ensimmäisestä suorasta lähetyksestä alkaen. Kaksikko julistettiin illan parhaaksi pariksi usean suoran lähetyksen päätteeksi ja myös tuomarit ylistivät toistuvasti tähtiparin varmoja otteita parketilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?