Melania Trump yllätti koululaiset Lontoossa – sai välitöntä palautetta ulkonäöstään 9-vuotiaalta tytöltä - Viihde - Ilta-Sanomat

Melania Trump yllätti koululaiset Lontoossa – sai välitöntä palautetta ulkonäöstään 9-vuotiaalta tytöltä

Presidentti Donald Trumpin puoliso Melania Trump tapasi koululaisia Lontoossa.

Melania Trump vieraili koululaisten luona Lontoossa. Samaan aikaan presidentti Trump oli Nato-kokouksessa.­

5.12.2019 13:40

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump osallistui tällä viikolla sotilasliitto Naton kokoukseen Lontoossa. Kokouspäivä huipentui kuningatar Elisabetin Buckinghamin palatsissa Nato-maiden johtajille järjestämään juhlavastaanottoon.

Rouva Melania Trumpilla oli omat suunnitelmansa kokouspäivälle. Rouva Trump tapasi koululaisia Pelastusarmeijan tiloissa Lontoossa. Brittilehdet kertovat pienten koululaisten olleen hyvin uteliaita presidentin puolison vierailusta. Daily Mailille kerrotaan, että Melania Trump yllätti lapset positiivisesti, sillä hän oli aivan erilainen kuin lapset olivat luulleet.

Lapset olivat ennen rouva Trumpin vierailua tutkineet hänen kuviaan ja havainneet, ettei Melania usein hymyile kuvissa.

– Luulimme hänen olevan yrmeä, mutta hän olikin tosi mukava, Isabelle, 10, kertoo Daily Mailille.

Melania Trump oli yhtä hymyä päästessään puuhastelemaan lasten kanssa.­

Rouva Trumpin vierailu Pelastusarmeijan tiloissa kesti noin puoli tuntia.­

Brittilehden mukaan lapset kyselivät Melanialta kaikkea mahdollista muun muassa presidenttiparin joulunvietosta. Koululaiset saivat selville, ettei rouva Trump ollut koskaan maistanut perinteistä brittiläistä jouluherkkua, hedelmäpiiraita (mince pie).

– Juttelimme piiraista ja hän sanoi, ettei ole koskaan maistanut sellaista. Mutta hän kuulemma aikoi maistaa sitä. Minusta hän oli todella mukava, Isabelle jutteli Daily Mailille.

Rouva Trump askarteli lasten kanssa joulukoristeita ja paketoi joululahjoja.­

9-vuotias Quiana kertoi brittilehdelle, että rouva Trumpilla oli hänen mielestään liian ehostettu. Tyttö oli myös huomauttanut asiasta Melanialle.

– Olen rehellinen ja sanoin, että meikkiä oli vähän liikaa. Hän näytti surulliselta, mutta oikeasti hän oli iloinen, tyttö sanoo.

Lapset luulivat Melanian olevan vakava ja yrmeä, mutta rouva Trump osoitti lasten ennakkoluulot vääräksi.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?