Missikaunotar Bea Toivonen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan – hempeilee muusikkorakkaansa kanssa merkkipäivän kunniaksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Missikaunotar Bea Toivonen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan – hempeilee muusikkorakkaansa kanssa merkkipäivän kunniaksi

Kuvituskuva
Julkaistu: 4.12.2019 22:29

Vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen julkaisi Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan, jossa hän poseeraa yhdessä Jesse-rakkaansa kanssa.

Vuonna 2014 Miss Suomeksi kruunattu Bea Toivonen on asunut jo pitkään Lontoossa. Toivonen, 27, muutti Iso-Britanniaan varsin pian missivuotensa jälkeen ja samoihin aikoihin hän alkoi myös tapailla brittimuusikko Jesse Smithiä.

Pariskunta päätyi eroamaan vuonna 2016, mutta suhde lämpeni uudelleen viime vuonna. Tiistaina Toivonen julkaisi omalla Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan, jossa poseeraa yhdessä miesystävänsä kanssa.

– Viisi vuotta olet ollut elämässäni, Toivonen kirjoitti kuvatekstissään sydänhymiön kera.

Kun pariskunta erosi puolentoista vuoden seurustelun jälkeen syyskuussa 2016, muutti Toivonen hetkeksi takaisin Suomeen. Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa Toivonen kertoi, että pariskunta päätyi eroon, sillä ajoitus ei tuntunut oikealta.

– Eroon ei ole mitään erityistä syytä, mutta tulimme Jessen kanssa siihen lopputulokseen, että taisimme edetä asioissa liian nopeasti. Kemiamme kohtasivat, mutta ajoitus ei olla oikea, nainen harmitteli Ilta-Sanomille syyskuussa 2016.

– Mietimme Jessen kanssa jonkin aikaa, jatkammeko suhdettamme. Keskustelimme asioista ja tulimme siihen tulokseen, että annamme toisillemme nyt mahdollisuuden luoda omaa uraamme. Jesse tarvitsee paljon aikaa musiikkinsa ja bändinsä kanssa, hän totesi tuolloin.

Bea Toivonen edusti Jesse-rakkaansa kanssa Himoksen juhannusfestareilla toissa kesänä.

Bea Toivonen edusti Jesse-rakkaansa kanssa Himoksen juhannusfestareilla toissa kesänä.

Kaksikon välit kuitenkin lämpenivät uudestaan pian sen jälkeen, kun Toivonen oli päättänyt muuttaa takaisin Lontooseen yhdessä ystävänsä Sofia Belórfin kanssa.

– Ystävänpäivänä Jesse kysyi vakavasti, että jatkettaisiinko seurustelua. Hän teki minut tavattoman onnelliseksi kysymyksellään ja tässä sitä ollaan, Toivonen kertoi Ilta-Sanomille maaliskuussa 2018.

Bea Toivonen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2014. Perintöprinsessoiksi kruunattiin Milla Romppanen sekä Krista Lanning (os. Haapalainen).

Bea Toivonen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2014. Perintöprinsessoiksi kruunattiin Milla Romppanen sekä Krista Lanning (os. Haapalainen).

Toivonen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2014. Hänen äitinsä Marja Kinnunen on niin ikään Miss Suomi. Kinnunen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1982. Toivonen on missivuotensa jälkeen tehnyt töitä meikkaajana ja maskeeraajana.

Tuoreimmat osastosta