Roolin Aladdinina piti olla Mena Massoudin, 28, unelmien täyttymys – näyttelijä paljastaa nyt, mitä ensi-illan jälkeen oikeasti tapahtui - Viihde - Ilta-Sanomat

Roolin Aladdinina piti olla Mena Massoudin, 28, unelmien täyttymys – näyttelijä paljastaa nyt, mitä ensi-illan jälkeen oikeasti tapahtui

Mena Massoudi tähditti keväällä ilmestynyttä Aladdin-elokuvaa. Hänellä oli elokuvassa nimirooli.

Mena Massoudi tähditti keväällä ilmestynyttä Aladdin-elokuvaa. Hänellä oli elokuvassa nimirooli.

Julkaistu: 4.12. 16:48

Aladdinin roolissa hittielokuvassa nähty Mena Massoudi paljastaa, ettei ole elokuvan ensi-illan jälkeen päässyt yhteenkään koe-esiintymiseen.

Disneyn klassikkoelokuva Aladdinista tehty uusintaversio oli yksi vuoden 2019 odotetuimpia elokuvia. Guy Richien ohjaama musikaali oli näytelty versio vuoden 1992 piirroselokuvaklassikosta ja siitä odotettiin suurta hittiä elokuvateattereiden lippukassoilla.

Vaikka elokuva sai kriitikoilta ristiriitaisen vastaanoton, tuotti se yli miljardin dollarin lipputulot ympäri maailman. Nyt elokuvan pääroolissa Aladdinina nähty Mena Massoud, 28, kuitenkin paljastaa, ettei häntä ole huolittu yhteenkään koekuvaukseen sen jälkeen, kun elokuva sai ensi-iltansa 22. toukokuuta 2019.

– Olen väsynyt pysymään hiljaa asiasta. Haluan ihmisten tietävän, ettei Aladdinin kaltaisen elokuvan tekeminen ole aina ruusuilla tanssimista, Messoud kertoi hiljattain Daily Beastille.

Egyptiläislähtöinen Mena Massoud paljastaa, ettei elämä Aladdinin jälkeen ole ollut pelkästään ruusuilla tanssimista.

Egyptiläislähtöinen Mena Massoud paljastaa, ettei elämä Aladdinin jälkeen ole ollut pelkästään ruusuilla tanssimista.

Messoud kertoi Daily Beastille antamassaan haastattelussa, että ihmiset olettavat jatkuvasti hänen uransa lähteneen Aladdinin seurauksena suorastaan lentoon. Näin ei kuitenkaan tapahtunut – päin vastoin.

– ”Hänen on täytynyt ansaita miljoona”, ”Hän saa varmaan jatkuvasti uusia tarjouksia”, Messoud luetteli yleismpiä ennakkoluuloja, mihin hän on viime aikoina törmännyt.

– Mutta elämäni ei ole mitään noista asioista. En ole saanut yhtäkään koekuvausta sen jälkeen, kun Aladdin julkaistiin, hän harmitteli.

  • Voit katsoa Aladdin-elokuvan trailerin yllä olevalta videolta.

Antamassaan haastattelussa Messoud tunnusti, että luuli roolin Aladdinina olleen hänen unelmiensa täyttymys. Nuori näyttelijä kilpaili roolista tuhansien muiden samanikäisten miesnäyttelijöiden kanssa ja lopulta hän pääsi tähdittämään hittielokuvaa yhdessä Will Smithin ja Naomi Scottin kanssa.

– Totuus on, etten ole juuri saanut siitä mitään irti, näyttelijä myönsi.

Messoudin mukaan kyse ei kuitenkaan ole siitä, että hänen roolisuorituksensa Aladdinina olisi ollut puhtaasti huono. Hän kokee, että on joutunut isomman ongelman keskelle, mikä koskee monia etnisen taustan omaavia näyttelijöitä Hollywoodissa.

– Aladdin tuotti juuri miljardin. Voisinko saada edes yhden koekuvauksen? En suinkaan odota, että minulle tarjottaisiin roolia Batmanina. Mutta voisinko edes päästä ovesta sisään, hän tilitti.

Mena Massoudin vastanäyttelijä Naomi Scott nappasi roolin odotetusta Charlien enkelit -elokuvasta, joka saa ensi-iltansa tammikuussa.

Mena Massoudin vastanäyttelijä Naomi Scott nappasi roolin odotetusta Charlien enkelit -elokuvasta, joka saa ensi-iltansa tammikuussa.

Vaikka Aladdinin rooli oli egyptiläislähtöisen Messoudin ensimmäinen merkittävä rooli, on mies tehnyt näyttelijäntöitä jo vuodesta 2011 alkaen. Seuraavaksi hänet nähdään Reprisal-uutuussarjassa, josta hän nappasi roolin jo ennen Aladdinin ensi-iltaa.

Messoudin vastanäyttelijä Scott, joka nähtiin prinsessa Jasminen roolissa, puolestaan nähdään seuraavaksi Charlien enkelit -klassikkoelokuvan uusintaversiossa yhdessä Kristen Stewartin kanssa. Elokuva saa ensi-iltansa tammikuussa.

Uusi Aladdin-elokuva oli jatkoa monille muille näytellyille versioille piirretyistä ikisuosikeista, joita Disney on tuottanut viime vuosina. Disneyn tuottama, vuonna 2016 ilmestynyt uusi versio Viidakkokirjasta oli valtava myyntimenestys elokuvateattereissa. Elokuva myös palkittiin parhaiden erikoistehosteiden Oscarilla vuonna 2017.