Kim Kardashian teki yllättävän päätöksen – paljastaa nyt, miksi ei poseeraa enää stringibikineissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kim Kardashian teki yllättävän päätöksen – paljastaa nyt, miksi ei poseeraa enää stringibikineissä

Kuvituskuva
Julkaistu: 4.12.2019 13:36

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian paljasti tuoreessa haastattelussa, ettei aio enää näyttää yhtä paljon paljasta pintaa sosiaalisessa mediassa.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian on vuosien varrella totuttu näkemään sosiaalisessa mediassa varsin paljastavissa ja vähäpukeisissa kuvissa. Kardashian, 38, on aiemmin julkaissut itsestään runsaasti kuvia, joissa hän poseeraa pelkissä alusvaatteissa tai jopa alasti.

Nyt nainen ei kuitenkaan enää aio esitellä paljasta pintaa sosiaalisessa mediassa, kertoo People. New York Magazinelle hiljattain antamassaan haastattelussa Kardashian totesi, ettei hän enää neljän lapsen äitinä koe sopivaksi esiintyä paljastavissa kuvissa.

– Minusta tuntuu, etten enää vain välitä. Enää en halua ottaa kuvia stringibikineissä, nainen täräytti lehdelle antamassaan haastattelussa haastattelussa.

Kim Kardashianilla on kaikkiaan neljä lasta, North, Saint, Chigago ja Psalm yhdessä muusikkomiehensä Kanye Westin kanssa. Hän totesikin tuoreessa haastattelussa, ettei hän halua lastensa näkevän Instagramissa kuvia, joissa naiset ovat lähes alasti.

– Tajusin, etten voinut enää edes selata Instagramia lasteni vieressä ilman, että he näkivät alastomuutta lähes jatkuvasti feedissäni, nainen selitti.

– Luonnollisesti haluan olla sovelias lasteni tähden ja on jo tarpeeksi olemassa sellaista, mitä he saattavat nähdä. Voisin vähän hillitä sitä ja tehdä kompromisseja, hän pohti.

Kim kuitenkin painotti, ettei häpeä alastomuuttaan tai vanhoja sosiaalisessa mediassa jakamiaan kuvia. Hän on kuitenkin päättänyt tulevaisuudessa suhtautua sosiaaliseen mediaan astetta rennommin. Enää hän ei halua ottaa Instagram-kuvista stressiä esimerkiksi perheen yhteisillä lomamatkoilla.

– Haluan oikeastaan vaan rentoutua. En halua käyttää aikaani siihen, kuten ennen tein. Nyt haluan vain olla läsnä ja nauttia elämästä. Jos satun saamaan kuvan siinä samalla, hienoa, hän painotti.

Keeping Up With The Kardashians -tähdelle Instagram on nykyisin tärkeä työväline ja hänellä onkin kuvapalvelussa huimat 153 miljoonaa seuraajaa. New York Magazinelle antamassaan haastattelussa Kim paljasti niin ikään, ettei hänen aviomiehensä Kanye ole aina ollut sinut naisen julkaisemien paljastavien kuvien kanssa.

– Aviomieheni on toisinaan sanonut, että liika seksikkyys on usein ylilyönti eikä hän koe sitä mukavaksi. Kuuntelen ja ymmärrän häntä, mutta lopulta hän on aina antanut minulle vapauden tehdä, mitä itse haluan.

Kim Kardashian on yksi maailman seuratuimpia julkisuuden henkilöitä sosiaalisessa mediassa. Myös hänen sisarensa Kourtney, Khloé, Kendall ja Kylie ovat hyvin suosittuja Instagramissa.

Tuoreimmat osastosta