Varkaat iskivät maailman suosituimman YouTube-tähden luksuskotiin – vaimolta riipaiseva avautuminen Instagramissa: ”Kaikki on poissa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Varkaat iskivät maailman suosituimman YouTube-tähden luksuskotiin – vaimolta riipaiseva avautuminen Instagramissa: ”Kaikki on poissa”

Felix Kjellbergin eli PewDiePien Marzia-vaimo avautui varkaudesta Instagramissa viikonloppuna.

Felix Kjellbergin eli PewDiePien Marzia-vaimo avautui varkaudesta Instagramissa viikonloppuna.

Julkaistu: 4.12. 8:28

Maailman suosituimpiin YouTube-tähtiin lukeutuva Felix eli PewDiePie joutui hiljattain varkaiden uhriksi. Miehen Marzia-vaimo avautui asiasta Instagramissa.

Ruotsalaisen Youtube-tähti Felix Kjellbergin ja hänen vaimonsa Marzian kotiin murtauduttiin viikonloppuna, kertoo Insider. Marzia kertoi murrosta sosiaalisessa mediassa ja Instagramin Stories-osiossa nainen kertoi varkaiden vieneen lähes 90 prosenttia kaikista hänen arvoesineistään.

– Meidän kotiimme murtauduttiin ja he veivät 90% arvoesineistäni aina koruista luksustavaroihin ja harvinaisiin esineisiin, joita olen vuosien varrella kerännyt. Kaikki on poissa, Marzia kirjoitti Instagramissa.

– Tiedän, että se on hyvin materialistista ja pitäisi olla onnellinen siitä, mitä jäi jäljelle. Mutta en voi piilottaa järkytystä ja surua siitä, että se kaikki vietiin pois tuosta vaan, nainen harmitteli päivityksessä, joka on sittemmin poistunut Instgramin Stories-osiosta.

Ruotsalainen Felix Kjellberg on yksi maailman suosituimpia Youtube-tähtiä.

Ruotsalainen Felix Kjellberg on yksi maailman suosituimpia Youtube-tähtiä.

PewDiePie-nimellä Youtubessa tunnettu Felis Kjellberg ja Marzia asuivat Brightonissa. Hiljattain pariskunta osti talon myös Japanista ja miehen hiljattain julkaiseman Youtube-videon perusteella juuri pariskunnan Japanin asunto oli se, johon varkaat hiljattain iskivät.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun pariskunta joutuu tämänkaltaiseen tilanteeseen. Jo vuonna 2016 Felix latasi Youtube-kanavalleen videon otsikolla ”Don’t come to my house” eli vapaasti suomennettuna ”älkää tulko kotiini”. Felix kertoi tuolloin lukuisten seuraajien selvittäneen pariskunnan kotiosoitteen ja häiriköineen heitä.

Felix ja Marzia ovat seurustelleet jo pitkään. Kihloihin pariskunta meni huhtikuussa 2018 ja parin häitä tanssittiin elokuussa 2019.

Felix Kjellberg on jo vuosia ollut YouTuben seuratuimpia ja kovapalkkaisimpia sometähtiä. Kjellbergin PewDiePie-nimisellä Youtube-kanavalla on huimat 102 miljoonaa seuraajaa, mikä on toiseksi eniten koko Youtube-palvelussa.