Caitlyn Jenner avoimena hänen ja Kardashianin perheen monimutkaisista väleistä – ei ole puhunut entiselle tytärpuolelleen vuosiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Caitlyn Jenner avoimena hänen ja Kardashianin perheen monimutkaisista väleistä – ei ole puhunut entiselle tytärpuolelleen vuosiin

Caitlyn Jenner avautui tosi-tv-ohjelmassa yksityiselämänsä kiemuroista.

Olympiavoittaja Cailtyn Jenner (ent. Bruce Jenner) on tullut monille tutuksi Kardashianit-tosi-tv-sarjasta.

3.12.2019 22:31

Kymmenottelun olympiavoittaja Caitlyn Jenner, aiemmalta nimeltään Bruce Jenner, on mukana Britannian Viidakon tähtösissä, I’m a Celebrity... Get Me Out of Here! -sarjan 19. tuotantokaudella.

Viidakossa Jenner on puhunut avoimesti sukupuolenkorjauksestaan ja siitä, milloin hän kertoi asiasta perheelleen.

Jenner kertoi muille sarjan tähdille hänellä olevan mutkikkaat välit entiseen tytärpuoleensa Khloé Kardashianiin. Cailtyn Jenner ja Kardashianin tosi-tv-perheen manageriäiti Kris Jenner olivat naimisissa vuosina 1991–2013, jolloin Caitlynista tuli isähahmo Krisin aikaisemmasta liitosta syntyneille lapsille.

Caitlyn Jenner on puhunut viidakossa avoimesti sukupuolenkorjauksesta ja siitä, miten hänen perheensä suhtautui asiaan.

Cailtyn Jenner kertoi ohjelmassa, että hän ja Khloé Kardashian eivät ole puhuneet toisilleen liki kuuteen vuoteen. Jenner kuvaili ohjelmassa lastensa suhtautuneen sukupuolenkorjaukseen hyvin kannustavasti, mutta Khloélle asia on edelleen vaikea.

– Jostain syystä Khloé on suuttunut jostakin sukupuolenkorjausprosessin aikana. Emme ole oikeastaan puhuneet viiteen tai kuuteen vuoteen, Caitlyn sanoi.

Perheen lähipiiristä kerrotaan TMZ:lle, että Khloé on tyrmistynyt entisen isäpuolensa väitteistä. Khloén kerrotaan tukeneen Caitlynia kaikin mahdollisin tavoin 2015, jolloin hän kertoi julkisuudessa olevansa transsukupuolinen.

Lähipiiristä kerrotaan sivustolle, että parivaljakon välit viilenivät, kun Caitlyn julkaisi elämäkertansa, jossa hän ei puhunut ex-vaimostaan Krisistä kovinkaan mairittelevaan sävyyn.

Khloé Kardashian kertoi Howard Sternin haastattelussa 2015 koko muun maailman tienneen transsukupuolisuudesta heitä ennen.

– Olimme ihmeissämme. Sanoimme, että olemme kysyneet sinulta asiasta ja miksi tuntemattomat ihmiset tietävät siitä., Khloé sanoi.

– Halusin sanoa hänelle suoraan, että lakkaa valehtelemasta. Kerro mistä on kyse. Silloinkaan hän ei kertonut. Tiesimme asiasta vasta kun hänestä tuli Caitlyn.

–Minulla on paljon eri mielipiteitä Caitlynista. Mutta ennen Caitlynia oli Bruce, joka oli elämässäni 24 vuoden ajan, Khloé on kuvaillut hänen ja Caitlyn Jennerin välejä.

Kris Jenner on kertonut puolisonsa transsukupuolisuuden tulleen hänelle täytenä yllätyksenä, sillä Caitlyn ei ollut puhunut hänelle asiasta.

– Sukupuoli ei ollut ongelma avioliitossamme. Kukaan ei maininnut siitä sanallakaan, hän kertoi Vanity Fair -lehdelle 2015.

– Aviomieheni vain päätti, että tämä oli tässä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?