Elton John diivaili: heitti yli 2 000 euron arvoisen Gucci-laukun ulos yksityiskoneestaan – vain muutama päivä sitten käski turvamiehiään ”painumaan vi***un” - Viihde - Ilta-Sanomat

Elton John diivaili: heitti yli 2 000 euron arvoisen Gucci-laukun ulos yksityiskoneestaan – vain muutama päivä sitten käski turvamiehiään ”painumaan vi***un”

Elton John tunnetaan värikkäästä kielenkäytöstään lavalla ja sen ulkopuolella.

Elton John tunnetaan värikkäästä kielenkäytöstään lavalla ja sen ulkopuolella.

Julkaistu: 3.12. 21:35

Elton John on viime päivinä käyttäytynyt diivan tavoin.

Muusikko Sir Elton John käyttäytyi diivan tavoin poistuessaan lentokoneesta Sydneyn lentokentällä Maanantaina.

72-vuotias laulajalegenda heitti laskeuduttuaan yli 2 000 euron arvoisen Gucci-laukun ulos lentokoneesta. Tämän jälkeen mies marssi kiitoradalle parkkeeratun Audi Q7 -auton kyytiin.

Eräs Elton Johnin seurueen jäsenistä nosti laukun maasta ja laittoi sen auton tavaratilaan. Tämän jälkeen seurue poistua autolla lentokentältä.

Elton John viskasi merkkilaukkunsa ulos yksityiskoneesta.

Elton John viskasi merkkilaukkunsa ulos yksityiskoneesta.

Välikohtaus tapahtui vain muutama päivä sen jälkeen, kun laulaja käski turvamiehiä ”painumaan Vi***uun” turvamiesten yrittäessä poistaa erästä naista hänen konsertistaan.

Elton John on Australiassa Yellow Brick Road -jäähyväiskiertueellaan. Hän konsertoi ympäri Australiaa ja Uutta-Seelantia maaliskuuhun 2020 asti. Loppuunmyytyjä konsertteja on luvassa 30.

Gucci-merkkinen laukku lensi kaaressa erään tähden seurueen jäsenen käsiin.

Gucci-merkkinen laukku lensi kaaressa erään tähden seurueen jäsenen käsiin.

Elton John käytti värikästä myös lauantaina Perthissä konsertoidessaan, kun kaksi turvamiestä yritti taluttaa naista pois tapahtumapaikalta. Tuolloin hän kutsui turvamiehiä ”K*sipäiksi” ja ”ääliöksi”.

Daily Mailin mukaan konsertista kuvatulla videolla näkyy, kun Elton John huutaa turvamiehille.

– Hei te kaksi turvamiestä tytön kanssa... Painukaa vi***un! Päästäkää hänet tänne välittömästi. Uskokaa nyt k*sipäät, Elton John huutaa videolla.

Moni yleisössä haukkoi henkeään värikkään kielenkäytön vuoksi. Osa kuitenkin hurrasi ja taputti Elton Johnille.

Seuraavan kappaleensa jälkeen Elton John pyysi anteeksi kielenkäyttöään.

Välikohtauksen jälkeen Elton John poistui Audin kyydissä lentokentältä.

Välikohtauksen jälkeen Elton John poistui Audin kyydissä lentokentältä.

– Tällainen on minulle sydämen asia, Elton John sanoi.

On Daily Mailin mukaan epäselvää, miksi naista yritettiin poistaa konsertista.

Elton John konsertoi Helsingissä ensi syksynä. Mies saapuu laulamaan Hartwall-areenalle 22.–23. syyskuuta. Lippujen hinnat ovat melko tyypilliset suurelle staralle, sillä Elton Johnin musiikista pääsee nauttimaan 79–139 euron hintaan.

Sen sijaan ihmetystä on herättänyt keikan vip-lippujen hinnoittelu ja sisältö. Järjestävän tahon eli Live Nationin sivuilta selviää, että vip-lippupaketteja on peräti kuusi erilaista. Paketit ovat saaneet nimensä Elton Johnin hittien mukaan, ja tarjolla onkin niin Rocket Manin kuin Crocodile Rockin mukaan nimettyjä paketteja.

Halvimmillaan vippiliput voi lunastaa itselleen 230 euron hintaan. Sen sijaan kallein Farewell Yellow Brick Road -lippupaketti keventää ostajan kukkaroa peräti 880 eurolla.

Jäähyväiskiertueellaan tällä hetkellä oleva Elton John on 72-vuotias.

Jäähyväiskiertueellaan tällä hetkellä oleva Elton John on 72-vuotias.

Erityisesti häkellystä on herättänyt se, että liki 900 eurolla ei suinkaan pääsee tapaamaan Elton Johnia, vaikka niin voisi tyyriin hinnan perusteella helposti kuvitella. Sen sijaan lippuun kuuluu kuvaushetki Elton Johnin pianon kanssa.

Lisäksi kalleimpaan vippipakettiin kuuluu kierros keikkapaikan kulisseissa, eturivin paikat permannolta, Elton John -tuotekassi, vip-rekisteröinti, erillinen sisäänkäynti, mahdollisuus ostaa fanituotteita ennen muita, Elton John kiertuelitografia sekä kiertuenauha ja -laminaatti muistoksi.

Elton Johnin tiedetään ennenkin käyttäytyneen diivan tavoin.

Elton Johnin tiedetään ennenkin käyttäytyneen diivan tavoin.

Suomen Live Nationin promoottorin Scott Lavenderin mukaan vip-lippuja myydään prosentuaalisesti pieni määrä.

– Suurin osa haluaa maksaa konsertin näkemisestä, koska se on tietysti pääasia. Haluamme kuitenkin tarjota vaihtoehtoja heille, jotka haluavat lisää ainutlaatuista sisältöä keikkakokemukseensa, Scott Lavender kertoi marraskuussa.