Räppäri Junosta isä neljättä kertaa – julkaisi Instagramissa suloisen kuvan pienestä poikavauvastaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Räppäri Junosta isä neljättä kertaa – julkaisi Instagramissa suloisen kuvan pienestä poikavauvastaan

Kuvituskuva
Julkaistu: 3.12. 12:20

Räppäri Juno on nyt neljän lapsen isä.

Räppäri Juno, oikealta nimeltään Jon Korhonen, kertoo Instagramissa perheensä täydentyneen pienellä poikavauvalla. Hänen uusperheessään on nyt kuusi lasta.

– Young prince, Juno esittelee pienokaisen.

Lapsi on Junon neljäs. Räppäristä tuli isä ensimmäisen kerran 22-vuotiaana ja hän on kertonut haastatteluissa isäksi tulemisen olevan hänen elämänsä hienoin asia.

– Lapset ovat siisteintä, mitä olen ikinä saavuttanut. Diggaan heräillä aikaisin, kokkailla heille aamiaista ja puhua tärkeistä jutuista, kuten vaikka My Little Poneista, Juno kertoi Me Naisten haastattelussa 2016.

Juno on pohtinut isyyden ja muusikon uran yhdistämistä Ilta-Sanomien haastattelussa 2018, jolloin hän ilmoitti lopettavansa uransa.

– Mun tytär piirsi kerran kuvan perheestään, ja mä en ollut siinä. Silloin aloin kelaamaan juttuja, jotka olisin voinut tehdä toisin. Parin viime vuoden aikana mulle on tullut sellainen olo, että haluan viettää enemmän aikaa lasten kanssa, hän sanoi.

Sittemmin hän pyörsi päätöksensä ja hänen tuorein albuminsa Katumuksen sakramentti julkaistiin 2019.