Frendit-tähti Courteney Cox, 55, julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Coco-tyttärensä, 15, kanssa – pian Jennifer Aniston innostui kommentoimaan otosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Frendit-tähti Courteney Cox, 55, julkaisi harvinaisen yhteiskuvan Coco-tyttärensä, 15, kanssa – pian Jennifer Aniston innostui kommentoimaan otosta

Courteney Cox ja tytär Coco kuvattuna kesällä 2018.

Courteney Cox ja tytär Coco kuvattuna kesällä 2018.

Julkaistu: 3.12. 7:51

Courteney Coxin ja David Arquetten tytär on nähty julkisuudessa vain hyvin harvoin.

Frendit-sarjassa Monica Gelleriä näytellyt Courteney Cox, 55, julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan tyttärensä kanssa. 15-vuotias Coco Arquette on näyttelijän ainoa lapsi.

Cocoa ei juuri ole nähty julkisuudessa, vaikka molemmat hänen vanhempansa ovatkin kuuluisia näyttelijöitä. Cocon isä on Coxin ex-puoliso, näyttelijä, tuottaja ja ohjaaja David Arquette, joka tunnettiin aiemmin showpainijana. Coxin ja Arquetten vuonna 1999 solmittu liitto päättyi virallisesti vuonna 2013.

Coxin tuoreesta kuvasta paljastuu, että tummatukkainen Coco on nykyään kuin ilmetty äitinsä. Cox kertoo kiitospäivän aikaan otetun kuvan kuvatekstissä, että hän on äärimmäisen kiitollinen tyttärestään.

Cox on kertonut, että hän pyrkii olemaan tyttärelleen äiti, jolle tämä pystyy kertomaan mitä vain. Teini-ikäinen Coco ei kuitenkaan ole aivan samaa mieltä asiasta.

– Haluan hänen kertovan minulle kaiken, mutta hän ei halua kertoa minulle mitään, Cox sanoi Peoplen haastattelussa aiemmin.

– Ollakseni rehellinen, me kinastelemme, mutta rakastamme toisiamme. Ainakin me nauramme paljon, hän jatkoi.

Coxin ja Cocon yhteiskuva on herättänyt valtavasti kiinnostusta ja sen huomasi pian myös hiljattain Instagramiin liittynyt Jennifer Aniston.

Aniston on Cocon kummitäti ja hän innostui nopeasti kommentoimaan kummityttönsä ja entisen Frendit-kollegansa kuvaa.

– Coco! Sinä kasvat aivan liian nopeasti. Vai olenko minä suojeleva? Rakastan sinua syvästi, Aniston kommentoi sydämien kera.

Anistonin kommentista on tykätty liki 25 000 kertaa ja siihen on kerääntynyt lukuisia vastauksia. Anistonista onkin tullut nopeasti huippusuosittu somekasvo, jonka Instagram-tili rikkoo ennätyksiä.

Kun näyttelijä liittyi vuosien maanittelun jälkeen Instagramiin lokakuussa, julkaisi hän tilillään Frendit-tähtien ryhmäkuvan, joka sai koko somepalvelun kaatumaan ja johon kerääntyi yli 15 miljoonaa tykkäystä. Kuvan avulla Aniston myös teki maailmanennätyksen.

Guinness World Records kertoi nettisivuillaan, että Aniston saavutti miljoona seuraajaa ennätysajassa. Siihen kului häneltä vain tunti ja 16 minuuttia. Aiempi ennätys kuului Sussexin herttuaparille, jolla aikaa kului vajaat puoli tuntia kauemmin.

Jennifer Aniston ja Courteney Cox näyttelivät Frendit-sarjassa vuosina 1994–2004. Sarja on sittemmin saavuttanut kulttimaineen ja sillä on yhä vankka fanijoukko.