Suomalaisbändi oli juuri esiintynyt jättifestareilla, kun mellakka alkoi: yleisö rynni lavalle, laitteistoa tuhottiin, rummut sytytettiin tuleen... - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalaisbändi oli juuri esiintynyt jättifestareilla, kun mellakka alkoi: yleisö rynni lavalle, laitteistoa tuhottiin, rummut sytytettiin tuleen...

Metallifestarit muuttuivat todelliseksi rähäkäksi Méxicossa. Suomalainen Stratovarius ehti juuri soittaa oman keikkansa ja poistua alueelta, kun mellakointi karkasi käsistä.

3.12.2019 6:29

Lauantaina Meksikon pääkaupungissa Méxicossa vietettiin metallimusiikkia juhlistavaa Knotfest 2019 -festivaalia.

Tai siis oli tarkoitus juhlistaa.

Festarit jouduttiin keskeyttämään kesken kaiken turvallisuusuhan vuoksi.

Tapahtuman turvatoimet pettivät pahemman kerran, kun riehaantuneet fanit onnistuvat kaatamaan lavan edessä olevat aidat kesken Behemothin keikan.

Järjestävä taho yritti kaikin voimin korjata tilannetta, mutta fanit pääsivät silti kiipeämään lavalle. Paikallisten lehtitietojen mukaan osa ihmisistä alkoi tuhota paikkoja sekä lavalla ollutta Evanescence-yhtyeen laitteistoa.

NME-lehden mukaan meno äityi niin hurjaksi, että bändin tavaroita sytytettiin tuleen. Lehden jakamassa, Diego Simonin kuvaamassa Twitter-videossa näkyy, kuinka rumpusetin osia heitetään alas lavalta.

Toisella Twitterissä jaetulla videolla näkyy, kuinka rumpusetti on sytytetty tulee.

Festareiden pääesiintyjiin kuulunut Evanescense samoin kuin Slipknot joutuivat perumaan esiintymisensä turvallisuusuhkaan vedoten.

Molemmat bändit ovat jakaneet omilla Instagram-tileillään pahoittelunsa tapahtuneen ja peruuntumisien johdosta.

Kyseisillä festareilla nähtiin myös suomalaisväriä, sillä siellä esiintyi suomalainen metallijätti Stratovarius. He kuitenkin selvisivät pois pahimman metakan alta.

– Täällä Meksikossa tapahtui eilen kaikenlaista. Slipknot ja Evanescense joutuivat perumaan keikkansa, kun festarin turvatoimet pettivät, bändi viestitti Méxicosta.

– Me onneksi ehdimme vetää oman settimme ja lähteä juuri alueelta, kun kaikki alkoi.

Stratovarius ehti juuri soittaa oman keikkansa ja poistua festareilta, kun rähäkkä alkoi.­

Stratovarius kiertää parhaillaan Etelä-Amerikkaa. Seuraavaksi heidät nähdään Méxicossa, Costa Ricassa ja Kolumbiassa. Bändi kertoo, että kiertue on mennyt oikein mallikkaasti.

– Mennyt todella hyvin! Soitimme muun muassa Chilessä 4 000 hengelle.

Stratovarius on yksi Suomen menestyneimmistä yhtyeistä ja se on myynyt maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa äänitettä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?