Pussycat Dollsien hävytön esitys sai tv-katsojat kilahtamaan – tästä show’sta britit lähettivät yli 400 valitusta - Viihde - Ilta-Sanomat

Pussycat Dollsien hävytön esitys sai tv-katsojat kilahtamaan – tästä show’sta britit lähettivät yli 400 valitusta

Pussycat Dollsien keikka lasten suosimassa ohjelmassa on herättänyt saarivaltiossa kiukkuisia reaktioita.

Pussycat Dollsien keikka lasten suosimassa ohjelmassa on herättänyt saarivaltiossa kiukkuisia reaktioita.

Julkaistu: 2.12. 22:25

Pussycat Dollsien keikka X Factor -tv-sarjassa sai katsojien tunteet lainehtimaan yli laidan.

Takavuosien suosikkibändi Pussycat Dolls kertoi marraskuun lopussa tekevänsä paluun keikkalavoille kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Yhtye esiintyi viikonloppuna Britannian X Factorissa. Se on maassa iso ja suosittu tv-formaatti, jota kaikenikäiset seuraavat.

Esitys ei sujunut aivan ongelmitta.

Brittilehdet raportoivat viikonlopun jälkeen, että useat tv-katsojat pahoittivat mielensä Pussycat Dollsien esityksestä. Maan viestintäviranomainen Ofcom sai tv-show’n jälkeen yli 400 valitusta aivan liian härskinä pidetystä esityksestä.

Nicole Scherzinger esiintyi lavalla vanhojen bändikollegojensa Jessica Suttan, Kimberly Wyattin, Ashley Robertsin ja Carmit Bacharin kanssa.

Tv-ohjelmassa lavalla nähtiin sukkahousuihin ja PVC-alusvaatteisiin sonnustautunut viisihenkinen bändi. Pussycat Dolls esitti lavalla uuden React-nimisen kappaleensa. Esitykseen kuului vauhdikasta tanssia ja tulenlieskoja.

Daily Mailin mukaan vihastuneet britit valittivat esityksen olleen ”kuin pehmopornoa” ja että se on ”perheohjelmaan aivan sopimaton”.

Jotkut ilmoittivat, että puolialastomien naisten näkeminen tv-ruudussa lapsillekin suunnatussa ohjelmassa tekee olosta kiusaantuneen.

– Olemme saaneet 419 valitusta liittyen Pussycat Dollsien lauantaiseen esiintymiseen, Ofcomista vahvistetaan sanomalehdelle.

Viranomaiset vertaavat nyt valitusten sisältöä maassa voimassa oleviin julkaisusäädöksiin.

– Emme ole vielä päättäneet, tutkitaanko tätä lisää, viranomaiset sanoivat.

Kuvassa Pussycat Dollsit vuonna 2007.

Kuvassa Pussycat Dollsit vuonna 2007.

Pussycat Dolls oli yksi 2000-luvun alun suosituimpia tyttöbändejä. Heidän hittinsä raikuivat tuohon aikaan yökerhoissa ympäri maailmaa.

Heidän kahta albumiaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa kappaletta. Monet tuntevat kappaleet Don’t Cha, Beep, Tainted Love ja I Don't Need A Man.

Pussycat Dollsit nousivat tunnetuksi erittäin roisista esiintymistyylistään, ja osa bändin jäsenistä olikin aiemmin mukana burleskiryhmässä.

Yhtyeen keulakuvana on perustamisesta lähtien toiminut Nicole Scherzinger. Vuonna 2009 bändi hajosi, ja yhtyeen muut jäsenet kertoivat julkisuudessa, etteivät he ole väleissä Scherzingerin kanssa.

Nyt yhtyeen paluun hetkellä mukana ovat kaikki bändin alkuperäiset jäsenet paitsi Melody Thornton.