Fanit järkyttyivät Sunrise Avenuen lopettamisuutisesta – sometilit täyttyivät murtuneista sydämistä: ”Miksi te lopetatte?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Fanit järkyttyivät Sunrise Avenuen lopettamisuutisesta – sometilit täyttyivät murtuneista sydämistä: ”Miksi te lopetatte?”

Kuvituskuva
Julkaistu: 2.12.2019 10:58

Sunrise Avenuen fanit eivät olleet uskoa korviaan, kun kuulivat yhtyeen lopettavan. Bändin somekanavat täyttyivät murtuneista sydämistä ja itkevistä emojista.

Euroopassakin valtavaa suosiota niittänyt Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue -yhtye kertoi maanantaina järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että bändi lopettaa toimintansa ensi vuonna.

Ennen lopettamistaan bändi tekee vielä viimeisen kiertueen, Thank You for Everything. Kiertue päättyy Helsingin Olympiastadionille, jossa nähdään Sunrise Avenuen viimeinen keikka 15. elokuuta 2020.

Helsingin hotelli Clarionissa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa oli paikalla myös faneja eri puolilta Eurooppaa, muun muassa Saksasta, Venäjältä, Sveitsistä ja Itävallasta. Fanit pyyhkivät kyyneliä silmistään uutisen kuultuaan ja samaa reaktiota oli huomattavissa myös sosiaalisessa mediassa.

Kuvituskuva

Yhtyeen Facebook-sivulle kertyi välittömästi satoja kommentteja murtuneilta faneilta. Suurin osa oli surevia ja itkeviä hymiöitä ja sydämiä, mutta joukossa oli myös pitkä liuta kiitoksia.

– Olen niin surullinen.

– Voi ei, miksi te lopetatte.

– Voi hitto. Ikävä tulee suuri. Kiitos kuitenkin.

– Poikani varmasti pillahtaa itkuun, kun kerron hänelle tämän uutisen, kun hän pääsee koulusta. Mutta ymmärrän silti päätöksenne...

– Hyvästi Sunrise Avenue. Paras bändi, jonka olen koskaan nähnyt.

– Kiitos kaikista erityisistä hetkistä.

– Toivottavasti Samu jatkaa soolouraansa Suomessa.

– Kiitos kaikista ihanista kappaleista ja uskomattomista konserteista.

Kommentteja sateli myös Twitteriin.

Lopettamisilmoituksen yhteydessä bändi julkaisi myös uuden kappaleen Thank You for Everthing. Biisi keräsi valtavasti kiitosta faneilta, vaikka he eivät olleetkaan mielissään lopettamispäätöksestä.

– Mutta hyvä, että lopetatte tyylillä. Ei pelkästään ilmoitusta, että tää oli tässä vaan vaan vielä viimeiset keikat ja upea uusi, viimeinen biisi!! Kiitos.

– Ihana kappale. Todella kaunis.

Tuoreimmat osastosta