Christoffer Strandberg voitti Tanssii tähtien kanssa -kilpailun - Viihde - Ilta-Sanomat

Christoffer Strandberg voitti Tanssii tähtien kanssa -kilpailun

Julkaistu: 1.12. 21:24

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voiton veivät Christoffer ja Jutta.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma huipentui tänään sunnuntaina jännittävään finaaliin, jossa voitosta kisasi kolme tähtiparia. Finaalissa toisistaan mittaa ottivat Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius, Jannika B ja Aleksi Seppänen sekä Meeri Koutaniemi ja Matti Puro.

Lopulta Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voiton veivät Christoffer ja Jutta. Kilpailussa toiseksi sijoittuivat Jannika ja Aleksi ja Meeri ja Matti nappasivat näin ollen kolmannen sijan äärimmäisen tasaisessa finaalissa.

Pari oli silmin nähden yllättynyt voitostaan ennakkosuosikin asemasta huolimatta.

Pari oli silmin nähden yllättynyt voitostaan ennakkosuosikin asemasta huolimatta.

Ennakkosuosikit Christoffer ja Jutta voittivat Tanssii tähtien kanssa -kilpailun.

Ennakkosuosikit Christoffer ja Jutta voittivat Tanssii tähtien kanssa -kilpailun.

Christoffer ja Jutta esittivät finaalissa muiden tähtiparien tavoin kolme tanssia. He nappasivat kahdesta ensimmäisestä tanssistaan, jivesta ja freestyle-numerosta tuomareilta täydet 30 pistettä. Kolmannessa tanssissaan kaksikko valloitti parketin yhdessä tuomari Helena Ahti-Hallbergin kanssa.

– Sensational, huudahti Jorma Uotinen.

Kulunut TTK-kausi on ollut täynnä uskomattomia esityksiä ja yllättäjiä ja kilpailun tuomaristo on kehunut kautta jopa sarjan historian kovatasoisimmaksi. Kaikki finalistit ovat häikäisseet taidoillaan alusta asti, mutta myös kehittyneet tanssijoina kilpailun edetessä.

Christoffer ja Jutta hurmasivat tuomarit freestyle-numerollaan.

Christoffer ja Jutta hurmasivat tuomarit freestyle-numerollaan.

Christoffer ja Jutta olivat myös Ilta-Sanomien lukijoiden ylivoimainen suosikkipari. Pari onnistui nimittäin nappaamaan peräti 56 prosenttia kaikista Ilta-Sanomien äänestyksessä annetuista äänistä. Jannika ja Aleksi saivat äänistä 32 prosenttia, Meeri ja Matti puolestaan 13 prosenttia.

Muun muassa suositusta Putous-viihdeohjelmasta tuttu Christoffer on kuulunut kilpailun kirkkaimpiin ennakkosuosikkeihin heti ensimmäisestä suorasta lähetyksestä alkaen. Kaksikko julistettiin illan parhaaksi pariksi usean suoran lähetyksen päätteeksi ja myös tuomarit ylistivät toistuvasti tähtiparin varmoja otteita parketilla.

Viime vuonna Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voitti nyrkkeilijä Edis Tatli yhdessä parinsa Katri Mäkisen kanssa. Tatlin lisäksi finaalissa kilpailivat näyttelijä Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski sekä laulaja Tuure Boelius ja Ansku Bergström.