Janni Hussi julkaisi hulvattoman kuvan pikkujouluista – seuraajat eivät olleet uskoa silmiään: ”Kyllä on Jolle ihmeissään, kun tulet kotiin tuon näköisenä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Janni Hussi julkaisi hulvattoman kuvan pikkujouluista – seuraajat eivät olleet uskoa silmiään: ”Kyllä on Jolle ihmeissään, kun tulet kotiin tuon näköisenä”

Janni hussi julkaisi Instagram-tilillään hulvattoman kuvaparin.

Janni Hussi naurattaa seuraajiaan somessa.­

1.12.2019 19:08

Fitnessmalli-kisasta tunnetuksi tullut hyvinvointialan yrittäjä Janni Hussi, 28, julkaisi Instagram-tilillään hulvattoman kuvan, jossa hassuttelee pikkujoulukauden kunniaksi.

– Pikkujoulukausi on täällä taas, kirjoittaa Hussi kuvan ohessa.

Hussin kuva pilailee niiden pikkujoulukauden juhlijoiden kustannuksella, joilla ilta menee vähän pitkäksi.

Hussin julkaisemassa kuvaparissa nähdään Hussin lapsuuskuva rinnakkain kuvan kanssa, jossa Hussi esittää nukahtaneensa autoon pitkän pikkujouluillan päätteeksi tonttulakki päässään. Lapsuuskuvassa Hussi on nukahtanut autoon samaan tapaan kuin huumorilla maustetussa pikkujouluotoksessa.

Hussin seuraajat ovat ottaneet kuvan ilolla vastaan.

– Nämä kuvaparit on sulla niin huippuja! Nauran itsekseni täällä, kommentoi eräs Hussin seuraaja.

– Kyllä on Harri ja Jolle ihmeissään, kun tulet kotiin tuon näköisenä, kommentoi toinen seuraaja viitaten Hussin avopuoliso Joel Harkimoon ja Hussin villakoiraan Harriin.

– Oliks toi sun yöllinen lookki?

Janni Hussi hauskuutti seuraajiaan hulvattomalla kuvaparilla.­

Janni Hussi kertoi kesäkuun alussa sairastuneensa harvinaiseen syöpään. Diagnoosiksi tuli dermatofibroomasarkooma, joka on pahanlaatuinen sidekudoskasvain.

Tuolloin Hussin olkapäästä leikattiin ihoalue, jossa pahanlaatuinen sarkooma sijaitsi. Elokuussa Hussi kävi ensimmäisellä kontrollikäynnillään leikkauksen jälkeen. Nainen kertoo asiasta Instagram-julkaisussaan.

– Tänään oli mun eka kontrolli. Vastaanotolle päästyäni lääkäri kysyi että miten menee? Vastasin että oikein hyvin! Johon lääkäri totesi, että niin myös tulosten puolesta, sillä koko sarkooma on saatu poistettua ja leikatut marginaalit ovat olleet riittävät.

Hussi iloitsi, sillä syöpä on toistaiseksi poissa päiväjärjestyksestä.

Hussi on kertonut blogissaan avopuolisonsa Joel Harkimon olleen suuri tuki ja turva läpi vaikean koettelemuksen ja leikkauksen.

– Jatkotoimenpiteitä ei siis tarvita ja seuraavan kerran jatketaan kontrollointia vuoden päästä. Oon niin ilonen että heitän kohta voltin, Hussi kirjoitti Instagramissa tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?