Kuvat: Hollywood-tähti Russell Crowen ylellinen koti koki täystuhon – ”Aivan v****n muussattu” - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuvat: Hollywood-tähti Russell Crowen ylellinen koti koki täystuhon – ”Aivan v****n muussattu”

Russell Crowen Australian maatila paloi pahoin maan itärannikkoa runnelleissa tulipaloissa.

Kuvassa Russell Crowen tila kuvattuna viime huhtikuussa.­

1.12.2019 14:45

Näyttelijätähti Russell Crowen valtava kotitila koki marraskuussa todellisen tuhon Australiaa runnelleissa tulipaloissa.

Crowe, 55 vuotta, omistaa neljän neliökilometrin kokoisen tilan Nana Glenin pikkukylässä Australian itäisellä puoliskolla. Kylä sijaitsee Sydneyn ja Brisbanen välissä itärannikolla.

Australialaislehdet kertovat, että Crowe saapui aiemmin tällä viikolla takaisin kotiinsa taistellen kulkuaan tielle kaatuneiden puiden ohi.

Kuva näyttelijätähden tilalta ennen ja jälkeen.­

Aiemmin tilan ympäristö oli upean vehreä ja kaunis. Nyt jäljellä on vain tulenlieskojen paljaaksi nuolemaa maata. Tuli tärveli myös tilalle rakennettua pientä kappelia ja asuinrakennuksia.

Daily Mailin mukaan kappelin katto on kärventynyt pahemman kerran.

Gladiaattorit-tähti oli toisella puolella maapalloa kuullessaan 13. marraskuuta, että hänen kotinsa on tulipalouhan alla. Kun hän ehti itse paikan päälle, palot olivat jo tehneet tehtävänsä.

Pieni kappeli vaurioitui paloissa.­

Crowe on julkaissut Twitterissään videoita, joissa hän kertoo Australian-kodissaan tapahtuneista tuhoista. hän kuvaili videoilla kotinsa olevan ”aivan v***n muussattu”.

– Menetin muutama rakennusta kokonaan, mutta kaiken kaikkiaan olin todella onnekas. Kappelin katto paloi. Syvimmät kiitokseni kaikille auttajille. Täällä palaa vielä jonkin verran, eikä meillä ole vettä. Karjaa ei kuollut. Hevoset ovat kunnossa, tähti kertoi tilillään aiemmin.

Crowella oli raivaustöissä mukanaan miehiä moottorisahojen kanssa, mutta niistä oli vain vähän hyötyä.

– Kaikkialla on niin paljon kaatuneita puita. Paikoittain sadan metrin sisällä on 6–10 puuta nurin, hän kuvailee Twitterissä.

Tuhoisat maastopalot ovat runnelleet Australian itärannikkoa marraskuun aikana. Yli 35 asteen lämpötilat, kuivuus ja kova tuuli luovat ihanteelliset olosuhteet palojen riehumiselle.

Sydneyyn annettiin marraskuun puolivälissä vakava varoitus katastrofaalisesta tulipalovaarasta. Katastrofaalinen palovaara merkitsee sitä, että jos palo pääsee syttymään, on sen hallitseminen lähes mahdotonta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?