Konkurssin tehnyt Kaisa Liski myi sunnuntaina vaatteita Riihimäellä: ”Pyydän teitä poistumaan, jos ette ole ostamassa mitään” - Viihde - Ilta-Sanomat

Konkurssin tehnyt Kaisa Liski myi sunnuntaina vaatteita Riihimäellä: ”Pyydän teitä poistumaan, jos ette ole ostamassa mitään”

Kaisa Liski perusti uuden yrityksen vain kuukausi sen jälkeen, kun hänen kiinteistövälitykseen keskittynyt yrityksensä asetettiin konkurssiin.

Kaisa Liski perusti uuden yrityksen vain kuukausi sen jälkeen, kun hänen kiinteistövälitykseen keskittynyt yrityksensä asetettiin konkurssiin.

Julkaistu: 1.12. 13:26

Ilta-Sanomat tapasi kiinteistövälittäjänä tunnetun Kaisa Liskin myymässä naistenvaatteita Riihimäellä sijaitsevan kiinteistövälitystoimiston tiloissa. Liskin kiinteistövälitysyritys asetettiin konkurssiin kuukausi sitten.

Tv:stä tuttu kiinteistövälittäjä Kaisa Liski, 51, myi ainakin sunnuntaina naistenvaatteita kiinteistövälitystoimiston tiloissa Riihimäellä. Liski mainosti Facebook-päivityksessään verkkokauppaa, jonka varsinainen myymälä sijaitsee Tallinnassa.

Ilta-Sanomat kävi sunnuntaina paikan päällä. Liski oli paikalla aamukymmeneltä.

– Pyydän teitä poistumaan, jos ette ole ostamassa mitään, Liski sanoi.

– Olen täällä vain myymässä ja pitämässä kahvilaa.

Myymälässä ei kyseisellä hetkellä ollut ainuttakaan asiakasta.

Kun Liskiltä kysyttiin, mikä hänen yhteytensä vaatteita myyvään yritykseen on, hän sanoi tiukasti, että on vain toiminut yritykselle mallina.

Liski on aiemmin mainostanut Pop Up -myymälää Facebook-sivullaan.

– Silkkiä, pellavaa, cashmeria ja kahvila, Liski luetteli päivityksessään.

Kanta-Hämeen käräjäoikeus asetti Kaisa Liskin yritys Tavastia LKV Oy:n konkurssiin lokakuun lopussa. Käräjäoikeiden mukaan konkurssiin asettamisen taustalla oli yrityksen maksukyvyttömyys.

Kaisa Liski keväällä 2018.

Kaisa Liski keväällä 2018.

Kaisa Liski ilmoitti konkurssihakemuksessaan, ettei yhtiöllä ole omaisuutta, minkä lisäksi se on maksukyvytön. Liskin kertomuksen mukaan suurimpia velkojia olivat verottaja, Nordea ja eläkeyhtiö Varma, joille yritys on Liskin mukaan velkaa noin 259 000 euroa. Neljäs velkoja on kuopiolainen yritys, jolle yritys on Liskin kertoman mukaan 26 000 euroa velkaa.

Kaupparekisteristä selviää, että Liski on perustanut tällä viikolla, 28. marraskuuta uuden yrityksen. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti. Liskin uuden Kaisa Liski Oy -yrityksen toimialaa ei ole kerrottu rekisterissä. Liski mainosti PopUp -myymälää Facebookissa vain pari päivää aiemmin.

Kaisa Liskin konkurssiin tuomitun yrityksen ongelmat tulivat ilmi jo aiemmin tänä syksynä. Lokakuussa uutisoitiin, että Liskin yrityksen konkurssin taustalla on paljon rahavaikeuksia.

Taloussanomat kertoi tuolloin, että Liskin yritys on jättänyt yhden tai useamman työntekijän palkat maksamatta. Asiasta ensin uutisoinut Hämeen Sanomat kertoi niin ikään lokakuussa, että ainakin yksi yrityksen työntekijä olisi hakenut saataviaan palkkaturvasta.

Asiakastiedon tietojen mukaan Liskin yritys oli saanut myös kaksi trattaprotestia Työllisyysrahastolta.

Liski ei ole viime aikoina kommentoinut yritystoimintansa vaikeuksia.

Kaisa Liski tuli tunnetuksi Kiinteistökuningatar Kaisa -tosi-tv-sarjasta, jossa seurattiin hänen työtään ja arkeaan kiinteistövälittäjänä. Myöhemmin sarja jatkui nimellä Kaisa ja puoli valtakuntaa.

1.12.2019 klo 16:45: Muokattu artikkelin otsikkoa.